Now 20% discount Code: 20%4U
Now 20% discount Code: 20%4U

OFFICE KOPEN ZONDER ABONNEMENT?

Microsoft Office is het meest gebruikte kantoorpakket ter wereld. Toepassingen zoals Word, Excel, PowerPoint en Outlook worden binnen bijna elk huis en bedrijf gebruikt. Om toegang te krijgen tot deze programma's hebt u de keuze uit Office 2019 en Office 365.


Microsoft Office is het meest gebruikte kantoorpakket ter wereld. Toepassingen zoals Word, Excel, PowerPoint en Outlook worden binnen bijna elk huis en bedrijf gebruikt. Om toegang te krijgen tot deze programma's hebt u de keuze uit Office 2019 en Office 365. Met het eerste pakket koopt u Office zonder abonnement, terwijl u met het tweede pakket vastzit aan dure jaarabonnementen. Bent u benieuwd waarom Office kopen zonder abonnement vaak zinvoller is? Lees dan snel verder!

Keuze uit verschillende Office-versies
Microsoft brengt tegenwoordig verschillende Office pakketten uit. De nieuwste versies zijn Office 2019 (licentie) en Office 365 (abonnement). Maar het is ook eenvoudig om pakketten van Office 2016, Office 2013 en zelfs Office 2010 te krijgen. U heeft de keuze uit de volgende Office versies, met of zonder abonnement:

Office 2019 kopen zonder abonnement
Koopt u Office 2019 zonder abonnement bij SoftwareLicense4U? Dan profiteert u van alle Office-apps die u nodig heeft voor een lage en eenmalige aanschafprijs. Programma's als Excel 2019, Word 2019, Outlook 2019 en PowerPoint 2019 worden namelijk standaard meegeleverd. Door gebruik te maken van een Office 2019 licentie heeft u onbeperkt en oneindig toegang tot deze apps. Office 2019 is beschikbaar als eenmalige aankoop voor zowel pc- als Mac-computers.

Kopen Office 2016 zonder abonnement
U kunt Office 2016 ook zonder abonnement kopen bij SoftwareLicense4U. Net als Office 2019 is dit programma alleen verkrijgbaar als eenmalige aankoop. Ook hiermee heeft u toegang tot alle populaire Microsoft applicaties die u thuis of binnen uw organisatie nodig heeft. U kunt een licentie van Office 2016 op één pc of laptop installeren.

Koop oudere Office-pakketten zonder abonnement
Licenties van Office 2013 en Office 2010 zijn ook verkrijgbaar bij SoftwareLicense4U. Ook hier betekent dit dat u geen maandelijkse of jaarlijkse abonnementskosten hoeft te betalen en onbeperkt toegang krijgt tot het door u gekozen Office-pakket. Office 2013 en Office 2010 zijn echter inmiddels relatief verouderd. Als u ervoor kiest om een Office-pakket zonder abonnement te kopen, is het aan te raden om te kiezen voor Office 2019. Daarmee krijgt u toegang tot de modernste functies die de softwaretoepassingen van Microsoft te bieden hebben.

Office 365 kopen zonder abonnement?
Office 365 kopen zonder abonnement is niet mogelijk. Dit komt omdat Office 365 een abonnementsdienst van Microsoft is. Met een maand- of jaarabonnement heeft u als gebruiker altijd toegang tot de nieuwste apps en hulpprogramma's van Microsoft. Er zijn Office 365 abonnementen voor zowel thuisgebruikers als kleine en middelgrote organisaties. Door te kiezen voor een Office 365 heeft u gedurende de looptijd van het abonnement toegang tot de nieuwste versies van apps zoals Excel, Word, PowerPoint en Outlook.

Verder worden er regelmatig beveiligingsupdates doorgevoerd en kan Office 365 op meer dan één pc worden geïnstalleerd. Bovendien krijgt u 'gratis' 1 TB cloudopslagruimte, 60 Skype-gespreksminuten en ontvangt u met een Office 365-abonnement altijd de nieuwste updates.

Office met of zonder abonnement kopen?
Office 365 heeft echter verschillende nadelen. Om te beginnen zijn de kosten van Office 365 erg hoog in vergelijking met Office-pakketten zonder abonnement. Zo kosten de meeste Office 365 abonnementen meer dan 100 euro per jaar, terwijl een Office 2019 licentie bij SoftwareLicense4U hier ruim onder zit.

Bovendien wordt u dankzij een licentie ook echt eigenaar van het aangekochte Office-pakket. Hierdoor kunt u de licenties jarenlang blijven gebruiken op één computer of laptop. Niet alleen is de initiële aankoopprijs een stuk lager, na een paar jaar kunt u zelfs honderden euro's besparen door Office zonder abonnement aan te schaffen.

Een ander nadeel van Office 365 is dat u verplicht bent om het volledige pakket aan te schaffen via Microsoft. Bij Office 2019 is er de mogelijkheid om losse applicaties aan te schaffen zoals Project, Visio, Outlook of Access. Wil je bijvoorbeeld alleen Word 2019 gebruiken? Dan is ongeveer 90% van het bedrag dat je jaarlijks betaalt voor een Office 365 abonnement in principe weggegooid geld. Ook dan is de meest verstandige keuze om Office zonder abonnement aan te schaffen.

Koop Office 2016 of 2019 zonder abonnement!
Zoals u ziet, is de aanschaf van Office zonder abonnement voor de meeste computergebruikers de verstandigste beslissing. Niet alleen kunt u zo alle populaire Microsoft Office-toepassingen voor onbepaalde tijd blijven gebruiken. U betaalt ook maar één keer een lagere aankoopprijs en u bespaart honderden euro's op de lange termijn. Wilt u net als miljoenen andere computergebruikers Office 2019 of 2016 kopen zonder abonnement? Kijk dan eens naar de aanbiedingen van SoftwareLicense4U. U ontvangt de 100% originele licentie binnen 5 minuten via e-mail.