• Software direct downloaden
  • Binnen 5 minuten in uw mail, 24/7
  • Originele softwarelicenties
Helpdesk

033 311 786

Office 2016 Professional Plus Retail Download Multi Language

€ 39,95

Office Professional 2016 helpt je bij het creeren, presenteren, communiceren en publiceren van professioneel ogende documenten met tijdbesparende functies, een nieuwe, moderne look en ingebouwde samenwerkingstools. Sla je werk op in de cloud van OneDrive en je hebt overal toegang.

Unique Selling Points (product view)
  • Software direct downloaden
  • Originele en nieuwe softwarelicenties
  • Binnen 5 minuten in uw mail, 24/7

GERELATEERDE PRODUCTEN

Details

Installatie instructies

  1. Maak een Microsoft account aan als u niet in bezit bent van een microsoft account: https://office.microsoft.com/en-gb/MyAccount.aspx
  2. Ga naar de volgende pagina https://setup.office.com/downloadoffice/
  3. Vul uw licentie code in en kies de gewenste taal.
  4. Login met uw Microsoft account.
  5. Download het installatie pakket en begin met installeren.

 

Office Professional 2016 helpt je bij het creeren, presenteren, communiceren en publiceren van professioneel ogende documenten met tijdbesparende functies, een nieuwe, moderne look en ingebouwde samenwerkingstools. Sla je werk op in de cloud van OneDrive en je hebt overal toegang.

Outlook

 Gemakkelijk beheer van je e-mail, kalender, contactpersonen en taken. Dankzij ondersteuning van e-mail pushen blijft je postvak IN up-to-date, kun je aan groepen gerelateerde berichten in gespreksweergave lezen en kun je kalenders naast elkaar weergeven voor duidelijke planning. 

Word

Creeer en deel professionele documenten met state-of-the-art hulpprogramma's voor bewerken, controleren en delen. Het nieuwe tabblad Ontwerp biedt snelle toegang tot functies en Slimme zoekopdracht toont relevante contextuele informatie van het web rechtstreeks in Word. 

Excel

 Analyseer en visualiseer je gegevens op nieuwe en intuitieve manieren met een frisse gebruikersinterface en je favoriete sneltoetsen. Maak gebruik van functies als Analysis Toolpak, Slicers en Formulebouwer om tijd te besparen, zodat jij je kunt richten op inzichten. 

PowerPoint

 Met nieuwe dia-overgangen en een verbeterd takenvenster voor animaties kun je je ideeen creeren, er met anderen aan werken en ze effectief presenteren. Hierarchische opmerkingen naast je dia's helpen je de feedback in je presentaties op te nemen. 

OneNote

Het is je persoonlijke digitale notitieblok, waarin je notities, ideeen, webpagina's, foto's en zelfs audio en video allemaal op een plek kunt opnemen. Of je nu thuis bent, op kantoor of onderweg, je kunt het altijd met je meenemen en met anderen blijven delen en samenwerken. 

Access

 Access is een gebruiksvriendelijk programma voor het snel creeren van op browser gebaseerde databasetoepassingen die je helpen bij het runnen van je bedrijf. Je gegevens worden automatisch opgeslagen in een SQL-database, en zijn dus beter beveiligd en schaalbaarder dan ooit tevoren.

Publisher

 Gemakkelijk creeren, personaliseren en delen van een groot aantal verschillende publicaties van professionele kwaliteit. Verwissel foto's door eenvoudig slepen en neerzetten, of voeg je foto's rechtstreeks toe uit je online albums. Gebruik speciale effecten om te zorgen dat je publicaties eruit springen. Je eigen materiaal, wanneer en waar dan ook Meld je aan bij Office 2016 en gebruik OneDrive voor gemakkelijke toegang tot je recente documenten op elk gewenst apparaat met naadloze integratie.

 

Systeem vereisten

 

Processor

1 gigahertz (Ghz) of sneller x86 of x64-bit processor met SSE2

 

Besturingsyteem

Windows 7 of later, Windows Server 2008 R2, of Windows Server 2012

 

Geheugen

1 GB RAM (32 bit); 2 GB RAM (64 bit)

 

Opslag ruimte

3.0 GB vrije diskruimte

 

Scherm

1280 x 800 resolutie

 

Videogeheugen

Grafische hardware versnelling vereist een DirectX 10 grafische kaart.

 

Touch functies

Een apparaat met touch functie is nodig om eventuele multi-touch functionaliteit te gebruiken. Echter, alle functies en functionaliteit zijn altijd beschikbaar via een toetsenbord, muis of ander standaard invoerapparaat. Let op: de nieuwe touch-functies zijn geoptimaliseerd voor gebruik met Windows 8 of hoger.

 

Extra vereisten

Internet functionaliteit vereist een internetverbinding en een Microsoft account.

 

Meer informatie

Meer informatie
SKU8719214330293
Systems Windows 10 Windows 8.1 Windows 8 Windows 7 SP1
RAM2 GB of RAM
Hard-drive3GB
Processor1 GHz or faster 32-bit or 64-bit processor with SSE2 instruction set

Reviews 2

Schrijf je eigen review
Je reviewed:Office 2016 Professional Plus Retail Download Multi Language
Jouw rating