vertrouwde-winkel-logo

NordVPN 1 jaar

Uw internetverbinding versleutelen om uw gegevens en privacy te beschermen

  • Toegang tot meer dan 5.000 servers wereldwijd
  • Geen logs beleid
  • Sluit 6 apparaten tegelijk aan

$49.99

Beschrijving

Wat is een VPN?

VPN staat voor "digital personal network" - een provider die uw internetverbinding en privacy online beschermt. Het creëert een versleutelde tunnel naar uw gegevens, beschermt uw online identificatie door uw IP-adres te verbergen, en laat u veilig gebruik maken van openbare Wi-Fi-hotspots.

Krijg veilige en privétoegang tot het internet

Een geschikte VPN-provider biedt u een stabiele, versleutelde tunnel waarlangs online sitebezoekers kunnen stromen. Niemand kan door de tunnel heen kijken, uw online gegevens in handen krijgen, of uw werkelijke IP-adres en locatie achterhalen. NordVPN is een uitzonderlijke VPN als u op zoek bent naar gemoedsrust tijdens het gebruik van openbare Wi-Fi. Krijg veilig toegang tot niet-publieke gegevens of documenten, versleutel uw internetverbinding, en houd uw surfgegevens en online identificatie persoonlijk. Geniet van online privacy en veiligheid met NordVPN. Meer nodig? Ontdek de extra VPN zegeningen die onze apps bieden.

Bescherm al uw apparaten

Gebruikt u Windows op het werk, macOS thuis, en Linux voor uw unieke projecten? U zult online privateness en veiligheid op elk platform ervaren. Er is een NordVPN-hulpprogramma voor Windows, macOS, iOS, Android, Linux, of zelfs Android TV. Oh, en bovendien versleutelde proxy-extensies voor Chrome en Firefox. Het beste van alles is dat je met één NordVPN-account tot wel zes gadgets tegelijk kunt stallen. Het is de top VPN-leverancier voor al uw gadgets, afhankelijk van 14 miljoen klanten wereldwijd. Probeer onze risicoloze VPN met een 30-dagen geld-terug garantie en surf op het internet in alle privacy!

Beschikbaar op:

Overal genieten van een snelle en stabiele verbinding

Buffering is de laatste buzzkill, dus het streamen of downloaden van documenten met een trage netverbinding is geen optie. Geen zorgen - wat NordVPN trots maakt op verschillende VPN's is zijn onverslaanbare aggregaat van kogelvrije veiligheid, snelle verbindingssnelheid, en onbeperkte bandbreedte. U wilt NordVPN. Kies uit meer dan 5100 NordVPN servers in 60 internationale locaties en ervaar de snelste VPN revel in withinside de wereld - van het Verenigd Koninkrijk tot Australië of Canada. Duizenden VPN-servers zullen ervoor zorgen dat uw internetverbinding er niet onder lijdt. Activeer de VPN, krijg toegang tot websites, download documenten, stream video's, en ervaar een snelle verbinding.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “NordVPN 1 jaar” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Category