Mijn winkelwagen 0 item(s) - 0.00

Windows 7 Professional

€ 22,40

Beschikbaarheid: In voorraad Geleverd binnen 5 minuten!

Prijs
Klantenservice
Algemene Beoordeling
18 Beoordeling(en)
Waarom SoftwareLicense4U
  • Wij versturen uw product code binnen 5 minuten.
  • Wij bieden de beste prijs beschikbaar.
  • 24/7 direct geleverd
  • Wij garanderen de werking van de licentie
  • Altijd speciale aanbiedingen

Betaalmethode

Klantbeoordelingen

Onderdelen 1 tot 10 van totaal 18

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
Perfect Recensie door Erik
Klantenservice
Algemene Beoordeling
Prijs
Erg tevreden. Ga er nog een pc mee upgraden! (Geplaatst op 07-01-2017)
Great Price and works well. Recensie door Kalyan
Klantenservice
Algemene Beoordeling
Prijs
Very reasonable price. Did not find any where cheaper and the product worked perfectly and delivered immediately. Thanks and wish to come back and buy more software in the future. (Geplaatst op 11-11-2016)
cheap Recensie door Phil
Klantenservice
Algemene Beoordeling
Prijs
Buying a new, clean computer, this option saves me 100 euro on a operating system, also nice if you actually want windows 10. (Geplaatst op 14-06-2016)
Perfect in orde Recensie door Dries
Klantenservice
Algemene Beoordeling
Prijs
Vanmiddag gekocht ,direct gedownload en geïnstalleerd en geactiveerd.
Geen problemen gehad werkt super. (Geplaatst op 04-05-2016)
Van Vista naar windows 7 Recensie door Hans
Klantenservice
Algemene Beoordeling
Prijs
Alles keurig direct per mail geleverd gekregen en instalatie verliep vlekkeloos. Zo kan ik weer een paar jaar vooruit zonder nu de meldingen dat mijn internet explorer etc verouderd zijn en niet meer konden worden bijgewerkt in Windows Vista. Tijdens instalatie gekozen voor de upgrade optie waardoor bestanden en programmas behouden zijn gebleven. Top voor een nette prijs! (Geplaatst op 30-04-2016)
Prima Recensie door Danny
Klantenservice
Algemene Beoordeling
Prijs
Heb nu al 2 maandjes een key in bezit, en deze werkt vlekkeloos. Let op! Het is een OEM dus denk goed na op welk apparaat je het installeert. ;-) (Geplaatst op 26-04-2016)
Goed en Goedkoop Recensie door Yvonne en Joop
Klantenservice
Algemene Beoordeling
Prijs
Supersnel geleverd. De uitleg over wat er gedownload moet worden zou iets uitgebreider kunnen, maar uiteindelijk kwamen we er wel uit.
Computer helemaal schoon geïnstalleerd met een bootable DVD, werkt super! (Geplaatst op 29-02-2016)
goed Recensie door arnold
Klantenservice
Algemene Beoordeling
Prijs
Bedankt voor het leveren van een goed product .
alles werkt naar behoren, ik had binnen 5 min een email met de instructie.
werkt als een trein.

dankjewel/:) (Geplaatst op 26-02-2016)
Prima Recensie door Stryc9
Klantenservice
Algemene Beoordeling
Prijs
Direct na betaling een activatiecode en download-link ontvangen. Werkt prima! (Geplaatst op 01-02-2016)
Scherpe prijs Recensie door Simon le Bon
Klantenservice
Algemene Beoordeling
Prijs
Win 7 pro NL gekocht, al snel de licentiecode en downloadlink (in tektsbestandje) per email ontvangen.
Errst geprobeerd dmv USB stick te installeren, maar de nieuwe hardware werd nog niet herkend, waardoor de installatie bleef steken, had ook geen losse drivers bij de hand. ISO op DVD gebrand en dit werkte feilloos.
Ook de mogelijkheid op gratis te upgraden naar Windows 10 werkt :D (Geplaatst op 28-01-2016)

Onderdelen 1 tot 10 van totaal 18

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Schrijf je eigen recensie

U recenseert: Windows 7 Professional

Hoe heeft u dit product gewaardeerd? *

  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Prijs
Klantenservice
Algemene Beoordeling
Contact

(Geen bezoek adres)Amsteldijk-Noord 86, 1422XX Uithoorn, Nederland

Email Nieuwsbrief