Mijn winkelwagen 0 item(s) - 0.00

Windows 10 Professional

€ 28,90

Beschikbaarheid: In voorraad Geleverd binnen 5 minuten!

Prijs
Klantenservice
Algemene Beoordeling
11 Beoordeling(en)
Waarom SoftwareLicense4U
  • Wij versturen uw product code binnen 5 minuten.
  • Wij bieden de beste prijs beschikbaar.
  • 24/7 direct geleverd
  • Wij garanderen de werking van de licentie
  • Altijd speciale aanbiedingen

Betaalmethode

Klantbeoordelingen

Onderdelen 1 tot 10 van totaal 11

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
Goedkoop, snel en goed Recensie door Melvin
Klantenservice
Algemene Beoordeling
Prijs
Goedkoop, snel en goed (Geplaatst op 02-04-2017)
Perfect Recensie door Plaisier
Klantenservice
Algemene Beoordeling
Prijs
Download, installatie en activering gingen perfect. (Geplaatst op 04-11-2016)
Top Recensie door Peter
Klantenservice
Algemene Beoordeling
Prijs
Het upgraden van XP op een oude laptop van mijn moeder die hem ongeveer 1 uur per 2 weken gebruikt mag echt niet teveel kosten. Natuurlijk toch een beetje de vraag of dit ging werken en registreren. Geen enkel probleem; installeert en draait als een zonnetje! (Geplaatst op 20-06-2016)
Best prijs beste product en snel klaar Recensie door Hanif
Klantenservice
Algemene Beoordeling
Prijs
Afgelopen zaterdag was ik opzoek naar een windows.
Ik ben gelijk naar de groot vriend Google gegaan om te zoeken. toen heb ik gelijk
de Licentie4u gezonden, ik was niet zeker of het goed is en betrouwbaar.
verder wist ik ook niet of ze de code op zaterdag sturen.
Ik heb gelijk gekocht en de code was binnen no time binnen.
tevens had ik een oude laptop maar binnen 2 uurjes was ik helemaal klaar.
(Geplaatst op 01-05-2016)
Top, Top, Top Recensie door HansV
Klantenservice
Algemene Beoordeling
Prijs
Ik heb noodgedwongen mijn moederboard moeten vervangen, mij geregistreerde W10 was ineens illegaal geworden! Na 4 uur MS helpdesk geen oplossing, deze code voor weinig geld is de perfecte oplossing hoewel MS dit natuurlijk had moeten oplossen. (Geplaatst op 01-04-2016)
SNEL en goed en voordelig Recensie door Marc
Klantenservice
Algemene Beoordeling
Prijs
Ik ben heel tevreden, binnen 5 minuten is het probleem van een niet geregistreerde windows 10 PC opgelost via de chat en teamviewer. snel en voordeling Ik kan dit iedereen aanbevelen. (Geplaatst op 29-03-2016)
Top produkten voor weinig geld Recensie door John Houtermans
Klantenservice
Algemene Beoordeling
Prijs
Ik kocht afgelopen week een licentie voor Windows 7 prof en twee dagen later twee licenties voor Windows 10 Prof. Na betaling ontving ik METEEN de mail met licentienummers en instructie. De installatie verliep vlekkeloos en de Windows 10 programma's werken perfect. Enkel met de windows 7 heb ik wat problemen. Daags na de installatie kreeg ik melding dat de versie niet legitiem is. Opnieuw de key ingevoerd en werd vervolgens weer aangemerkt als legitiem. Ik heb wel problemen met het installeren van software op windows 7 die het onder Windows 10 goed doen. Jammer dat bij de bestelling van window 7 de aanbiedingen voor Windows 10 niet beschikbaar waren anders had ik toen ook Windows 10 besteld. (Geplaatst op 03-01-2016)
Klantenservice Recensie door Mark
Klantenservice
Algemene Beoordeling
Prijs
Het installeren lukte met maar niet na een whatsapp naar de klantenservice kreeg ik snel hulp via teamviewer was het probleem snel opgelost en dat om een dinsdag avond om 11 uur. Erg tevreden (Geplaatst op 30-11-2015)
Prima Recensie door Frank
Klantenservice
Algemene Beoordeling
Prijs
Gewoon snel geleverd en werkt (Geplaatst op 17-11-2015)
Goedkoop iets duidelijker Recensie door Peter
Klantenservice
Algemene Beoordeling
Prijs
Erg goedkoop werkt perfect nu. Instructies waren eerst niet helemaal duidelijk maar na een emailtje was dit opgelost.
Uiteindelijk bleek het dat alle instructies op help.licentie4u.nl staan. (Geplaatst op 17-11-2015)

Onderdelen 1 tot 10 van totaal 11

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Schrijf je eigen recensie

U recenseert: Windows 10 Professional

Hoe heeft u dit product gewaardeerd? *

  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Prijs
Klantenservice
Algemene Beoordeling
Contact

(Geen bezoek adres)Amsteldijk-Noord 86, 1422XX Uithoorn, Nederland

Email Nieuwsbrief