Now 20% discount Code: 20%4U
Now 20% discount Code: 20%4U

Upgrade van Windows 7 naar Windows 10

Wilt u het maximale uit uw pc halen? Dan kunt u het beste upgraden van Windows 7 naar Windows 10! U kunt het nieuwste besturingssysteem van Microsoft eenvoudig en snel online downloaden via SoftwareLicense4U. U ontvangt een

UPGRADE VAN WINDOWS 7 NAAR WINDOWS 10

Wilt u het maximale uit uw pc halen? Dan kunt u het beste upgraden van Windows 7 naar Windows 10! Het nieuwste besturingssysteem van Microsoft downloadt u eenvoudig en snel online via SoftwareLicense4U. U ontvangt binnen enkele minuten na betaling een licentiecode en een downloadlink via e-mail. Zo kunt u direct aan de slag met het upgraden van uw Windows systeem. Benieuwd waarom wij aanraden om uw Windows 7 PC te upgraden naar Windows 10? Het wordt hieronder allemaal uitgelegd! We hebben alle voordelen en handige nieuwe functies van Windows 10 op een rijtje gezet.

De voordelen van Windows 10

Als u momenteel Windows 7 gebruikt, zult u direct veel voordelen ervaren na de upgrade naar Windows 10. Dit nieuwste besturingssysteem van Microsoft zit boordevol handige functies waarmee u sneller en efficiënter op uw pc kunt werken. Wanneer u de upgrade naar Windows 10 uitvoert, voelt het meteen vertrouwd aan. Windows 10 combineert het beste van de vorige Windows-versies die u al kent, met een aantal handige en nieuwe functies. Daarnaast ervaart u de persoonlijke accenten van dit nieuwste besturingssysteem. Persoonlijkheid staat centraal in Windows 10. Uw pc herkent wie u bent en past de omgeving van uw pc daarop aan. Daarnaast draagt deze Windows-versie bij aan uw productiviteit. Het systeem start razendsnel op, is overzichtelijk en biedt veel handige apps.

Bovendien en misschien wel het grootste voordeel: als u een upgrade naar Windows 10 uitvoert, weet u zeker dat uw pc 100% up to date is. U krijgt een melding wanneer er nieuwe updates zijn en het besturingssysteem is goed beschermd tegen elk veiligheidsrisico.

Nuttige functies in Windows 10

Naast de zojuist genoemde voordelen profiteert u ook van diverse nieuwe functies na de upgrade van Windows 7 naar Windows 10. Gebruik bijvoorbeeld de handige functie "Schijfopruiming" om meer ruimte te besparen op uw HHD. De meeste harde schijven krijgen tegenwoordig tot wel honderden GB aan schrijfruimte, maar af en toe je schijf opschonen kan handig zijn. In Windows 10 typt u de term "Schijfopruiming" in de zoekbalk in het startmenu. Selecteer vervolgens de schijf die u wilt opschonen en u krijgt meteen een overzicht te zien van de ruimte die u kunt besparen. Hierdoor krijg je niet alleen meer ruimte op je HHD, maar het kan je pc ook aanzienlijk sneller maken.

Bovendien heeft deze nieuwste versie van Microsoft de functie "Concentratiehulp". Wordt u regelmatig afgeleid tijdens het werken op uw PC of laptop? Dan kan deze functie dit probleem wellicht oplossen. Met de Concentratiehulp in Windows 10 kunt u afleidende meldingen, e-mails en applicaties op de achtergrond houden. Activeer de concentratiehulp door op het actiecentrum rechtsonder in het scherm te klikken. Selecteer vervolgens de optie Concentratiehulp en kies voor "alleen alarm" en "alleen prioriteit".

Benieuwd naar meer nieuwe functies in Windows 10? Lees onze blog met meer nuttige Windows 10-functies. Hier leggen we meer uit over de zojuist genoemde functies en 5 andere handige functies!

Download de laatste versie van Windows online

Wil je je pc upgraden naar de nieuwste versie van Windows? Dan heeft u hiervoor een Windows 10 key nodig. Bij SoftwareLicense4U bieden we de mogelijkheid om een Windows 10 upgrade aan te schaffen in de vorm van een licentie en download. Afhankelijk van welke Windows 10 versie u op uw pc wenst te installeren, kunt u kiezen uit drie verschillende licenties. U kunt kiezen voor Windows 10 Pro, Professional OEM of Windows 10 Home. Afhankelijk van uw voorkeuren en eisen, kunt u een van deze drie versies kiezen. Wilt u de verschillen tussen deze versies weten? Wij leggen deze graag aan u uit.

Windows 10 Professional detailhandel

De Windows 10 Professional Kleinhandelslicentie is geschikt voor de "gewone" consument. Bovendien kan deze licentie op meerdere computers of laptops worden gebruikt.

Windows 10 professioneel OEM

De Windows 10 Professional OEM Licentie wordt vastgemaakt aan de hardware van de computer waar hij voor het eerst wordt geactiveerd. Dit betekent dat u de licentie maar één keer kunt gebruiken. Om deze reden wordt de Professionele OEM-licentie vaak gebruikt door computerfabrikanten.

Windows 10 Thuis

De Windows 10 Thuislicentie van Softwarelicense4U is ideaal voor thuisgebruik. Wilt u uw thuiscomputer upgraden naar de nieuwste versie van het Microsoft besturingssysteem? Dan is deze licentie geschikt voor u.

Nog vragen over de upgrade?

Hebt u specifieke vragen over het upgraden van Windows 7 naar Windows 10? Of wilt u meer informatie over waarom deze upgrade zo essentieel is? Op de Microsoft Support-website vindt u een overzicht van de meest gestelde vragen en de bijbehorende antwoorden. Bent u benieuwd hoe lang het duurt om uw pc te upgraden naar een nieuwere versie? Of heeft u onlangs een Windows 10 licentie aangeschaft via SoftwareLicense4U en wilt u weten hoe u deze kunt installeren? Het antwoord op deze en vele andere vragen vindt u in de Windows 10 FAQ van Microsoft Support.

Kunt u het antwoord op uw vraag niet vinden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Een van onze specialisten helpt u graag verder. U kunt ook contact met ons opnemen als u een vraag heeft over een van onze Windows 10 producten. Onze helpdesk is bereikbaar tussen 9.30 uur en 20.30 uur.