Now 20% discount Code: 20%4U
Now 20% discount Code: 20%4U
 • Directe digitale levering

 • Enorme kortingen

 • Veilige bestelling en levering

 • 8400+ vertrouwde recensies

 • Echte licenties

 • Jarenlange ervaring

  Office 2021 Professional Plus (Windows)

  De benodigdheden om alles voor elkaar te krijgen. Office Professional Plus 2021 is voor groeiende kleine bedrijven die de klassieke Office-apps plus Outlook, Publisher en Access willen. Een eenmalige aankoop geïnstalleerd op één pc voor gebruik op het werk.

  Compatibel met: Windows 11 en Windows 10*

  $69.99
  Categorie:

  Office Professional 2021 is voor groeiende kleine bedrijven die de klassieke Office-apps willen (Word, Excel & PowerPoint) plus Outlook, Publisher, Access, Skype for Business en de mogelijkheid om documenten op te slaan in OneDrive of lokaal op uw computer. In Office 2021 vindt u nieuwe functies voor co-auteurschap, inkttools, gegevenstypen, functies, vertaal- en bewerkingstools, bewegende afbeeldingen, gebruiksvriendelijke functies en nog veel meer!

  Dus, wat is er nieuw? Wat kunnen particulieren en bedrijven verwachten?

  1. Geen abonnement meer

  Misschien zit de grootste verandering niet in de software zelf. Office 2021 wordt aangeschaft via wat Microsoft een "eeuwigdurende licentie" noemt. Dat is een eenmalige betaling; dus geen jaarlijkse termijnen meer. Daarentegen zal Microsoft 365 nog steeds functioneren als een regulier abonnementstarief voor toegang tot Word, Excel, PowerPoint en de rest..

  Microsoft Word 2022

  1. Co-auteurschap in real time

  Nu steeds meer mensen thuis werken, wordt online samenwerking steeds belangrijker. Het antwoord van Microsoft is een functie voor live samenwerking. We zijn eerder getuige geweest van vergelijkbare volledige real-time collaboratieve bewerking in Word 2019. Maar nu worden de functies uitgerold over de hele suite van Office-software.

  Dus zolang jullie allemaal zijn aangesloten op Microsofts cloudopslagdienst One Drive, kan iedereen in realtime zien welke wijzigingen door zijn team worden aangebracht.

  1. Eenvoudig nieuw ontwerp

  Verwacht geen grote veranderingen in het ontwerp, zoals bij de vorige introductie van het lint. In plaats daarvan heeft Office 2021, net als Microsofts nieuwe besturingssysteem, een zachter uiterlijk gekregen met afgeronde vensters en een neutraal kleurenpalet.

  1. Nieuwe Excel-functies

  In Excel kunnen we de invoering van belangrijke nieuwe functies verwachten:

  Microsoft Excel 2022

  • XLOOKUP helpt je alles te vinden wat je nodig hebt, rij voor rij.
   • LET kent namen toe aan berekeningsresultaten, zodat ze in een formule kunnen worden opgeslagen.
   • XMATCH zoekt naar een specifiek item in een matrix of een bereik van cellen; geeft vervolgens de relatieve positie van het item weer.

  Er is ook de toevoeging van dynamische arrays: u zult in staat zijn om één formule te schrijven maar een array van waarden te retourneren.

  1. Naadloze integratie van Microsoft Teams

  Office 2021 integreert de chat- en videofuncties van Microsoft Teams in de hele software, nog een nieuwe functie die is geïnspireerd door de revolutie op het gebied van thuiswerken. Dus als je nog niet bent overgestapt op Windows 11, kun je Teams nog steeds gebruiken op Windows 10 of macOS.

  1. Niet te missen

  Hier zijn enkele van de functies die u niet mag missen:

  • PowerPoint beschikt nu over een verbeterde mogelijkheid om diavoorstellingen op te nemen, inclusief opnamen met inkt en laseraanwijzingen.
  • Outlook kan berichten in meer dan 70 talen vertalen, en de nieuwe Instant Search helpt bij het snel vinden van e-mails.
  • Grotere selectie van stockbeelden en iconen.
  • Access krijgt een vernieuwde Linked Table Manager en een nieuw Date/Time Extended datatype.
  • Het tabblad Tekenen in Word is ook bijgewerkt om OpenDocument-indelingen te ondersteunen en bevat een schets in Schetsstijl.

   

  Vereisten

  Processor 1,6 GHz, dual-core processor
  Besturingssysteem Windows 11 of Windows 10
  Geheugen 4 GB (64bit), 2 GB (32bit) RAM
  Harde schijf 4 GB beschikbare schijfruimte
  Weergave 1024 × 768 resolutie
  Graphics DirectX 10 grafische kaart voor grafische hardwareversnelling
  Aanvullende systeemvereisten Internettoegang
  Microsoft-account
  Zie aka.ms/systemrequirements voor de volledige lijst van systeemvereisten

  Reviews

  There are no reviews yet.

  Be the first to review “Office 2021 Professional Plus (Windows)”

  Your email address will not be published.

  Quality
  Prijs
  Onderhoud

  Andere suggesties…