vertrouwde-winkel-logo

Office 2021 Professional Plus (Windows)

The essentials to get it all done. Office Professional Plus 2021 is for growing small businesses who want the classic Office apps plus Outlook, Publisher and Access. A one-time purchase installed on one PC for use at work.

Compatible with Windows 11 en Windows 10*

$69.99

Beschrijving

Office Professional 2021 is voor groeiende kleine bedrijven die de klassieke Office-apps willen (Word, Excel & PowerPoint) plus Outlook, Publisher, Access, Skype for Business en de mogelijkheid om documenten op te slaan in OneDrive of lokaal op uw computer. In Office 2021 vindt u nieuwe functies voor co-auteurschap, inkttools, gegevenstypen, functies, vertaal- en bewerkingstools, bewegende afbeeldingen, gebruiksvriendelijke functies en nog veel meer!

Dus, wat is er nieuw? Wat kunnen particulieren en bedrijven verwachten?

 1. Geen abonnement meer

Perhaps the biggest change isn’t in the software itself. Office 2021 will be purchased via what Microsoft calls a “perpetual license.” That’s a single one-off payment; so, no more annual installments. In contrast, Microsoft 365 will still function as a regular subscription fee for access to Word, Excel, PowerPoint, and the rest..

Microsoft Word 2022

 1. Co-auteurschap in real time

Nu steeds meer mensen thuis werken, wordt online samenwerking steeds belangrijker. Het antwoord van Microsoft is een functie voor live samenwerking. We zijn eerder getuige geweest van vergelijkbare volledige real-time collaboratieve bewerking in Word 2019. Maar nu worden de functies uitgerold over de hele suite van Office-software.

Dus zolang jullie allemaal zijn aangesloten op Microsofts cloudopslagdienst One Drive, kan iedereen in realtime zien welke wijzigingen door zijn team worden aangebracht.

 1. Eenvoudig nieuw ontwerp

Verwacht geen grote veranderingen in het ontwerp, zoals bij de vorige introductie van het lint. In plaats daarvan heeft Office 2021, net als Microsofts nieuwe besturingssysteem, een zachter uiterlijk gekregen met afgeronde vensters en een neutraal kleurenpalet.

 1. Nieuwe Excel-functies

In Excel kunnen we de invoering van belangrijke nieuwe functies verwachten:

Microsoft Excel 2022

 • XLOOKUP helpt je alles te vinden wat je nodig hebt, rij voor rij.
  • LET kent namen toe aan berekeningsresultaten, zodat ze in een formule kunnen worden opgeslagen.
  • XMATCH zoekt naar een specifiek item in een matrix of een bereik van cellen; geeft vervolgens de relatieve positie van het item weer.

Er is ook de toevoeging van dynamische arrays: u zult in staat zijn om één formule te schrijven maar een array van waarden te retourneren.

 1. Naadloze integratie van Microsoft Teams

Office 2021 integreert de chat- en videofuncties van Microsoft Teams in de hele software, nog een nieuwe functie die is geïnspireerd door de revolutie op het gebied van thuiswerken. Dus als je nog niet bent overgestapt op Windows 11, kun je Teams nog steeds gebruiken op Windows 10 of macOS.

 1. Niet te missen

Hier zijn enkele van de functies die u niet mag missen:

 • PowerPoint beschikt nu over een verbeterde mogelijkheid om diavoorstellingen op te nemen, inclusief opnamen met inkt en laseraanwijzingen.
 • Outlook kan berichten in meer dan 70 talen vertalen, en de nieuwe Instant Search helpt bij het snel vinden van e-mails.
 • Grotere selectie van stockbeelden en iconen.
 • Access krijgt een vernieuwde Linked Table Manager en een nieuw Date/Time Extended datatype.
 • Het tabblad Tekenen in Word is ook bijgewerkt om OpenDocument-indelingen te ondersteunen en bevat een schets in Schetsstijl.

 

Vereisten

Processor 1,6 GHz, dual-core processor
Besturingssysteem Windows 11 of Windows 10
Geheugen 4 GB (64bit), 2 GB (32bit) RAM
Harde schijf 4 GB beschikbare schijfruimte
Weergave 1024 × 768 resolutie
Graphics DirectX 10 grafische kaart voor grafische hardwareversnelling
Aanvullende systeemvereisten Internettoegang
Microsoft-account
Zie aka.ms/systemrequirements voor de volledige lijst van systeemvereisten

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Office 2021 Professional Plus (Windows)” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Category