Now 20% discount Code: 20%4U
Now 20% discount Code: 20%4U
 • Directe digitale levering

 • Enorme kortingen

 • Veilige bestelling en levering

 • 8400+ vertrouwde recensies

 • Echte licenties

 • Jarenlange ervaring

  WINDOWS SERVER 2016 STANDAARD

  Windows Server 2016 Standard bevat alle kernfunctionaliteiten van Windows Server. Alle nieuwe functies maken dit de beste versie ooit van Microsoft. Ontdek alle nieuwe functionaliteiten!

  U ontvangt de productsleutel + digitale download via e-mail.

  $149.99
  Categorie: SKU: 0889842165739

  Server 2016 Standaard Editie

  Windows Server 2016 Standard is het nieuwste serverbesturingssysteem van Microsoft. Het is ontwikkeld naast Windows 10 en is de opvolger van Windows Server 2012 R2. Deze nieuwste iteratie bevat tal van moderne functies en verbeterde beveiligingsfunctionaliteiten. Hierdoor blijven gegevens veilig, ongeacht of ze lokaal of in een cloud-gebaseerde opslag zijn opgeslagen. Server 2016 Standard edition is perfect voor gebruikers met een lage dichtheid of niet-gevirtualiseerde omgevingen.

  Windows Server Standard 2016 (nieuwe functies)

  Windows Server 2016 heeft verschillende nieuwe functies in vergelijking met de vorige build:

  Windows containers: Containers maken virtualisatie op besturingssysteemniveau mogelijk door toegang te bieden tot het besturingssysteem, bibliotheken en onderliggende bronnen om toepassingen in een geïsoleerde gebruikersruimte te hosten.

  Hyper-V: Windows Server 2016 Standard biedt afgeschermde virtuele machines die het knoeien met of de diefstal van gegevens en virtuele machinetoestanden minimaliseren door beide te versleutelen en de inspectie van grafische signalen en schijven te voorkomen.

  Active Directory Federatie Services: Nieuw in ADFS is de mogelijkheid om gebruikers te authenticeren die zijn opgeslagen in LDAP of cloudgebaseerde providers.

  Nano Server: Een Nano Server binnen Windows Server 2016 moet op afstand worden beheerd. Het biedt geen lokale inlogfunctionaliteit en ondersteunt alleen 64-bit apps. Nano Server is geoptimaliseerd voor gebruik in private clouds en datacenters. Verder is het geoptimaliseerd voor het draaien van webservices zoals DNS.

  Windows Defender: Windows Defender is de standaard Antimalware applicatie die standaard wordt geïnstalleerd binnen Windows Server 2016 Standard. Deze app zal malware bedreigingen in real-time detecteren en neutraliseren met automatische updates.

  Natuurlijk geeft een Windows Server 2016-licentie u ook toegang tot veel bekende en bewezen functies en functionaliteiten, zoals DHCP Server, DNS Server, UDDI Services, Remote Access en File Services.

  Systeemvereisten Server Standard 2016

  • Processor: 1,4 GHz (64-bit)
  • RAM: 512 MB
  • Harde schijf: 32 GB
  • Graphics: 1024 x 768 of hogere resolutie
  • Netwerk: Gigabit Ethernet-adapter
  • Invoerapparaten: Toetsenbord en muis kunnen vereist zijn

  Afbeeldingen en productfunctionaliteiten kunnen variëren en zijn afhankelijk van uw systeemconfiguratie

  Goedkope en betrouwbare Windows Server 2016 licentie

  Bent u op zoek naar de goedkoopste en meest betrouwbare manier om Windows Server 2016 Standard te gaan gebruiken? Dan bieden de licenties van SoftwareLicense4U de perfecte oplossing. Wij bieden 100% originele productsleutels (+ digitale download) die binnen 5 minuten via e-mail worden geleverd. Bekijk snel onze laatste software deals en profiteer van hoge kortingen!

  MEER INFORMATIE

  Meer informatie
  SKU 0889842165739

  Andere suggesties…