Now 20% discount Code: 20%4U
Now 20% discount Code: 20%4U
 • Directe digitale levering

 • Enorme kortingen

 • Veilige bestelling en levering

 • 8400+ vertrouwde recensies

 • Echte licenties

 • Jarenlange ervaring

  MICROSOFT PROJECT 2016 PROFESSIONAL

  Met Microsoft Project Professional 2016 kunt u eenvoudig projecten plannen en samenwerken met anderen, vanaf vrijwel elke locatie.

  U ontvangt uw productsleutel + digitale download via e-mail.

  $38.99
  Categorie: SKU: 885370991598

  Microsoft Project 2016 biedt bedrijfseigenaren en projectmanagers de perfecte tool om projecten te plannen en om samen te werken vanaf vrijwel elke locatie. Deze nieuwste iteratie van Microsoft biedt gebruikers vele voordelen ten opzichte van eerdere builds. Zo wordt het nog eenvoudiger om georganiseerd te blijven en uw projecten op de rails te houden met het enige projectbeheersysteem dat is ontworpen om naadloos samen te werken met andere Microsoft-toepassingen.

  Ontdek alle voordelen van Project 2016

  Met een Project 2016 licentie kunt u direct aan de slag met de vele nieuwe functies, zoals de Meervoudige visuele tijdlijnen. Deze tijdlijnen kunnen nu worden aangepast met een paar klikken en kunnen gemakkelijk worden gedeeld via e-mail. U kunt zelfs een aparte tijdlijnbalk hebben voor essentiële overzichtstaken of deliverables. Binnen Project 2016 zijn tijdlijnen de beste manier om te communiceren hoe de levenscyclus van een project eruit ziet.

  Binnen elke organisatie is het van essentieel belang dat de middelen goed worden gebruikt. De Warmtekaarten hulpbronnencapaciteit binnen Project 2016 Pro helpt u dit te bereiken. Deze gloednieuwe functie biedt een reeks intuïtieve rapporten om het gebruik van resources in één oogopslag te visualiseren. Zo wordt het mogelijk om het besluitvormingsproces aanzienlijk te versnellen.

  Een andere nieuwe functie is Inzet van middelen die helpt om systematisch een bron aan te vragen, en eens goedgekeurd, die bron te vergrendelen om zijn beschikbaarheid te garanderen. Vraagt u zich af hoe u alle nieuwe functionaliteiten moet gebruiken? Gebruik dan gewoon de nieuw geïntegreerde Vertel het me. ondersteuningshulpmiddel. Binnen Project 2016 Professional kunt u uw vraag in alledaagse taal intypen. Deze functie biedt een keuzemenu met antwoorden, die u vervolgens snel kunt selecteren en gebruiken.

  Project 2016 Professional systeemvereisten

  • Processor: 1 GHz of sneller (x86- of x64-bit)
  • RAM: 2GB
  • Harde schijf: Minimaal 3 GB of meer
  • Besturingssysteem: Windows 7 of hoger. Aanraakfuncties alleen geoptimaliseerd voor gebruik met Windows 8 of hoger.
  • Grafische kaart: DirectX 10 grafische kaart is nodig voor hardwareversnelling
  • Resolutie: 1280 x 800 schermresolutie
  • Andere: Een werkende internetverbinding kan nodig zijn voor online functies

  Koop een Project 2016 licentie (Digitale download)

  Beheer uw projecten succesvol met Project 2016 Professional. Wilt u alle moderne functies van deze Windows Project iteratie van Microsoft gebruiken? Koop dan snel een goedkope en betrouwbare softwarelicentie bij SoftwareLicense4U. Al onze software product sleutels zijn 100% origineel. U ontvangt de downloadlink en Project licentie binnen 5 minuten via e-mail.

  MEER INFORMATIE

  Meer informatie
  SKU 885370991598

  Andere suggesties…