Now 20% discount Code: 20%4U
Now 20% discount Code: 20%4U
 • Directe digitale levering

 • Enorme kortingen

 • Veilige bestelling en levering

 • 8400+ vertrouwde recensies

 • Echte licenties

 • Jarenlange ervaring

  Office 2016 Professioneel Plus Promo

  LET OP DIT IS EEN PROMOTIE ACTIE ALS JE HET NIET erg vindt ACTIVEER HET KANTOOR TELEFONISCH DAN KUN JE NU KANTOOR 2016 VOOR DE LAAGSTE PRIJS

  Office Professional 2016 helpt u bij het maken, presenteren, communiceren en publiceren van professioneel ogende documenten met tijdbesparende functies, een nieuw modern uiterlijk en ingebouwde samenwerkingstools.

  Dit is een digitaal product. U ontvangt een download + productsleutel per e-mail.

  9.99

  444 op voorraad

  Categorie: SKU: 8719214330293-1

  Office 2016 Professional Plus

  Office 2016 Professional in een onmisbaar kantoorpakket op elke Windows-computer. Met Office 2016 is het ongelooflijk eenvoudig om professioneel ogende documenten te maken, te presenteren, te communiceren en te publiceren. Office 2016 Professional Plus biedt gebruikers alle functionaliteiten die ze van een Office-softwaretool mogen verwachten.

  U hoeft bij SoftwareLicense4U maar één keer een Office 2016 licentie aan te schaffen om continu gebruik te kunnen maken van alle functionaliteiten. Dit in vergelijking met het op abonnementen gebaseerde Office365, waar u een jaarlijks of maandelijks bedrag dient te betalen om alle functionaliteiten te kunnen gebruiken.

  Nieuwe functies van Microsoft Office 2016

  Office 2016 komt met alle functies die u kent van de vorige versie. Zowel Office 2016 Professional komt ook met veel nieuwe functionaliteiten die zowel nuttig zijn voor kleinere als grotere organisaties.

  Word 2016

  Met Word 2016 is het eenvoudig om professionele documenten te maken en te delen met de modernste tools voor bewerken, beoordelen en delen. Nieuw is het tabblad Ontwerp dat snel toegang biedt tot alle functies. Of gebruik Smart Lookup om contextuele informatie van internet direct in Word 2016 te vinden.

  Excel 2016

  Excel biedt gebruikers veel verbeterde hulpmiddelen, zoals Analysis ToolPak, de Formula Builder en Slicers. Dit maakt het gemakkelijker om uw gegevens te analyseren en te visualiseren op nieuwe en intuïtieve manieren met een frisse gebruikersinterface. Ook is het met de gloednieuwe sneltoetsen mogelijk om efficiënter te werken.

  OneNote 2016

  Bewaar notities, ideeën, foto's, audio, video en webpagina's op één plek met OneNote 2016. Of u nu onderweg bent, op het werk of thuis, u kunt deze documenten overal openen. Bovendien kunt u eenvoudig samenwerken en deze gegevens delen met andere mensen, waar u ook bent.

  Outlook 2016

  Met Outlook 2016 kunt u eenvoudig uw e-mail, agenda, contactpersonen en taken beheren. Nieuw is de Push Email-ondersteuning om uw inbox up-to-date te houden. Ook verbeterd is de agendafunctie. Zet agenda's naast elkaar om plannen sneller en eenvoudiger te maken.

  PowerPoint 2016

  PowerPoint heeft veel nieuwe diaovergangen en een verbeterd taakvenster Animaties. Dit maakt het eenvoudiger om uw ideeën te creëren en te presenteren.

  Access en Publisher 2016

  Zowel Access als Publisher zijn voorzien van nieuwe functies en verbeteringen die het gemakkelijker maken om publicaties en browsergebaseerde toepassingen te personaliseren, te maken en te delen.

  Systeemeisen

  • CPU: 1 GHz of sneller (x86- of x64bit-processor)
  • Geheugen: 2GB RAM
  • Benodigde ruimte op de harde schijf: 3GB
  • Vereiste vertoning: Resolutie van 1024 x 768
  • Besturingssysteem: Windows 7 of nieuwer
  • Graphics: GPU hardwareversnelling vereist DirectX 10

  Koop een Office 2016 Professional licentie

  Wilt u een goedkope productsleutel kopen voor Microsoft Office 2016 Professional? Dan zijn de Office licenties van SoftwareLicense4U de perfecte oplossing. Wij bieden alleen 100% originele licenties aan tegen de laagste (online) prijzen. Alle productsleutels worden binnen 5 minuten via e-mail geleverd.

  Reviews

  There are no reviews yet.

  Be the first to review “Office 2016 Professional Plus Promo”

  Your email address will not be published.

  Quality
  Prijs
  Onderhoud

  Andere suggesties…