6148ba83e570ce07d3cce3cd_trustpilot-logo-4stars
vertrouwde-winkel-logo

Windows 11 Professional

$49.99

Windows 11 biedt een kalme en creatieve ruimte waar u uw passies kunt najagen via een frisse ervaring. Van een vernieuwd Start-menu tot nieuwe manieren om contact te maken met uw favoriete mensen, nieuws, games en content, Windows 11 is de plek om op een natuurlijke manier te denken, te uiten en te creëren.

Waarom SoftwareLicense4u

Beschrijving

Breng evenwicht op uw bureaublad

Windows 11 heeft gebruiksvriendelijke tools die u kunnen helpen uw schermruimte te optimaliseren en uw productiviteit te maximaliseren. Combineer dat met een Microsoft 365-abonnement* en niets zal je tegenhouden om taken gedaan te krijgen.

Speel de nieuwste games met graphics die niet onderdoen voor de werkelijkheid. Speel met spelers op console. Speel met de randapparatuur waar je van houdt. Als het aankomt op spelen op jouw manier, maakt Windows 11 het mogelijk.

Heroriënteren van uw workflow

PowerPoint, Microsoft Edge, Microsoft Teams-de apps* je nodig hebt naadloos werken met nieuwe multi-tasking tools zoals Snap lay-outs, Desktops, en een nieuwe meer intuïtieve redocking ervaring.

Productiviteit scherm knop Widgets scherm knop Microsoft scherm opslaan knop Microsoft Edge schermknop

Systeemeisen

Dit zijn de minimale systeemvereisten voor het installeren van Windows 11 op een pc. Als uw apparaat niet aan deze vereisten voldoet, kunt u Windows 11 mogelijk niet op uw apparaat installeren en kunt u overwegen een nieuwe pc aan te schaffen. .

Processor1 gigahertz (GHz)of sneller met 2 of meer kernen op een compatibele 64-bit processor of System on a Chip (SoC).
RAM4 gigabyte (GB).
OpslagOpslagapparaat van 64 GB of meer Opmerking: Zie hieronder bij "Meer informatie over opslagruimte om Windows 11 up-to-date te houden" voor meer details.
SysteemfirmwareGeschikt voor UEFI, Secure Boot. Kijk hier voor informatie over hoe uw PC aan deze eis zou kunnen voldoen.
TPMTrusted Platform Module (TPM) versie 2.0. Kijk hier voor instructies over hoe uw pc aan deze vereiste kan voldoen.
Grafische kaartCompatibel met DirectX 12 of hoger met WDDM 2.0 driver.
WeergaveHoge definitie (720p) beeldscherm dat groter is dan 9" diagonaal, 8 bits per kleurkanaal.
Internetverbinding en Microsoft-accountVoor Windows 11 Home Edition zijn een internetverbinding en een Microsoft-account nodig.
Om een apparaat in de S-modus uit Windows 11 Home te halen, is ook een internetverbinding nodig. Meer informatie over de S-modus vindt u hier.
Voor alle edities van Windows 11 is internettoegang vereist om updates uit te voeren en om bepaalde functies te downloaden en te gebruiken. Voor sommige functies is een Microsoft-account vereist.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Windows 11 Professional” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

SKU 0889842905885 Categorie
Selecteer uw valuta
EUREuro