Now 20% discount Code: 20%4U
Now 20% discount Code: 20%4U
 • Directe digitale levering

 • Enorme kortingen

 • Veilige bestelling en levering

 • 8400+ vertrouwde recensies

 • Echte licenties

 • Jarenlange ervaring

  WINDOWS 7 ULTIMATE OEM

  Windows 7 Ultimate is het beste besturingssysteem ter wereld voor IT-professionals. Geavanceerde functies maken deze versie sneller, veiliger en betrouwbaarder dan ooit.

  U ontvangt een licentie + digitale download via e-mail.

  21.99
  Categorie: SKU: 885370721270

  Windows 7 Ultimate is de meest complete versie van Windows 7. Deze iteratie is speciaal gericht op IT-professionals en organisaties die geavanceerde functies nodig hebben. Met een Windows 7 Ultimate-licentie wordt uw computer of laptop sneller, veiliger en betrouwbaarder. Dit besturingssysteem is ontworpen om het potentieel van uw Windows-machine te maximaliseren.

  Nieuwe functies Windows 7 Ultimate

  Windows 7 Ultimate komt met veel moderne verbeteringen en gloednieuwe functionaliteiten. Handig voor veel organisaties is de Windows XP-modus. Deze functie zorgt ervoor dat u veel Windows XP applicaties direct vanaf het Windows 7 bureaublad kunt draaien. En dankzij HomeGroup en DomainJoin is het eenvoudiger dan ooit om pc's veilig toe te voegen aan een (bedrijfs)netwerk. Verder maakt BitLocker Drive Encryption dit de veiligste Windows-versie ooit. Met deze tool voor volledige schijfversleuteling zorgt u ervoor dat onbevoegden nooit toegang krijgen tot uw bestanden.

  Windows 7 Ultimate edition voor IT-professionals

  Met Windows 7 Ultimate is het mogelijk om direct tussen 35 talen te schakelen. Selecteer gewoon de taal, en de volledige taal die wordt gebruikt binnen het besturingssysteem zal veranderen. Met een Windows 7 Ultimate-licentie krijgt u toegang tot nog veel meer professionele functies, zoals BrancheCache. Deze functionaliteit zorgt voor snelle bestandstoegang over een WAN. Of gebruik Direct Boot from VHD om op te starten vanaf een VHD-bestand, met of zonder een host-besturingssysteem.

  Andere verbazingwekkende verbeteringen die zijn aangebracht in Windows 7 Ultimate zijn verbeteringen aan de Virtual Desktop Infrastructure, AppLocker, Presentation Mode, Location Aware Printing en ondersteuning voor Dynamic Disks.

  Systeemvereisten Windows 7 Ultimate

  Dit zijn de systeemvereisten voor Windows 7 Ultimate:

  • Processor: 1 GHz of snellere 32-bit of 64-bit processor
  • Geheugen: 1 GB (32-bit) of 2 GB (64-bit)
  • Harde schijf: minimaal 16 GB harde schijfruimte (32-bit) of 20 GB (64-bit)
  • Graphics: DirectX 9 GPU met WDDM 1.0 of hoger stuurprogramma
  • Facultatief: Een functionerende internetverbinding is noodzakelijk om gebruik te kunnen maken van alle onlinefuncties. Sommige games of apps vereisen mogelijk een DirectX 10 GPU.

  Let op: Windows Touch vereist optionele hardware.

  Het maximale RAM geheugen dat wordt ondersteund voor Windows 7 Ultimate is 192 GB. Deze iteratie van Microsoft kan tot 2 CPU's ondersteunen. Windows 7 Ultimate kan verbinding maken met andere machines en kan worden gebruikt als host voor remote desktop.

  Goedkoop en betrouwbaar Windows 7 Ultimate

  Bent u op zoek naar de beste Windows 7 versie ooit? Dan kiest u gewoon voor de goedkope en betrouwbare software licentie van SoftwareLicense4U. Wij bieden alleen 100% originele en ongebruikte product sleutels aan, tegen de best mogelijke prijs. En het beste van dit alles? U ontvangt uw Windows 7 Ultimate licentie + digitale download binnen 5 minuten via e-mail!

  MEER INFORMATIE

  Meer informatie
  SKU885370721270
  RAM1 GB RAM voor 32-bit en 2 GB RAM voor 64-bit
  Harde schijf16 GB vrije schijfruimte voor 32-bit en 20 GB voor 64-bit
  Processor1 GHz of sneller, 32 bits (x86) of 64 bits (x64) *

  Andere suggesties…