Now 20% discount Code: 20%4U
Now 20% discount Code: 20%4U
 • Directe digitale levering

 • Enorme kortingen

 • Veilige bestelling en levering

 • 8400+ vertrouwde recensies

 • Echte licenties

 • Jarenlange ervaring

  WINDOWS 8.1 PROFESSIONAL OEM LICENTIE

  Windows 8.1 Professional OEM is gericht op enthousiastelingen en zakelijke gebruikers. Dit ultramoderne besturingssysteem bevat veel nieuwe en verbeterde functies in vergelijking met Windows 7.

  U ontvangt uw licentie + digitale download via e-mail.

  19.99
  Categorie: SKU: 8718836791529

  Windows 8.1 is verkrijgbaar in vijf verschillende versies, waarvan 8.1 Professional specifiek gericht is op zakelijke gebruikers en liefhebbers. Windows 8.1 Pro is beschikbaar in 96 talen voor iedereen met een originele Windows 8.1 Professional-licentie.

  Kenmerken Windows 8.1 Professional OEM

  Het Windows 8.1 Pro OEM-besturingssysteem bevat veel functies die nuttig zijn voor kleine en middelgrote bedrijven. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om lid te worden van bedrijfsdomeinen en deel te nemen aan Groepsbeleid. Deze belangrijke functies zijn essentieel voor IT-professionals wanneer ze Windows-machines willen beheren. Domain Join maakt het mogelijk om toegang te krijgen tot Active Directory. Hier kunnen PC beheer en beveiligingsbeleid worden ingesteld via de Groepsbeleid functie.

  Een OEM-versie van Windows 8.1 Professional is specifiek gericht op computerfabrikanten en bedrijven die computersystemen bouwen, maar onze originele Windows 8 Pro OEM-licenties kunnen ook worden gebruikt door individuele Windows-gebruikers.

  Windows 8.1 Pro OEM licentie voordelen

  Een Windows 8.1 Professional OEM licentie heeft meer voordelen in vergelijking met andere Windows 7 en Windows 8 versies. Vooral BitLocker verbetert de veiligheid van elk Windows 8.1 Pro systeem aanzienlijk. Deze functie maakt het mogelijk om (organisatorische of persoonlijke) gegevens te beschermen door het aanbieden van full-disk encryptie. Zo wordt ervoor gezorgd dat niemand met de verkeerde autorisatie toegang kan krijgen tot bepaalde bestanden op de harde schijf.

  Windows 8.1 Pro voor zakelijke gebruikers

  Hyper-V is een verbeterde technologie gericht op het bedrijfsleven. Hyper-V is een krachtige virtualisatietool die gebruikers in staat stelt oudere applicaties op Windows 8.1 Pro te draaien via een virtuele machine. Ook de functie Booting from VHD keert terug in Windows 8.1 Professional. Hiermee kunnen IT-professionals virtuele schijven maken voor het testen van apps of bètaversies van een besturingssysteem, zonder dat dit invloed heeft op de prestaties van het daadwerkelijke besturingssysteem van de computer. Ten slotte biedt Remote Desktop hosting verbindingsmogelijkheden, waardoor het mogelijk wordt om een remote desktop sessie te hosten.

  Systeemvereisten Windows 8.1 Pro

  Dit zijn de (minimum) systeemvereisten voor Windows 8.1 Professional:

  • Processor: 1 GHz of sneller
  • RAM: 1 GB (32-bit) of 2 GB (64-bit)
  • Harde schijf: Minimaal 16 GB (32-bit) of 20 GB (64-bit) beschikbare ruimte op de harde schijf
  • Graphics: DirectX 9 GPU met WDDM 1.0 drivers of hoger
  • Facultatief: Een werkende internetverbinding is noodzakelijk om alle online functionaliteiten te gebruiken
  • Facultatief: Een multi-touch tablet of monitor is nodig om alle multi-touch functies te gebruiken

  Windows 8.1 Professioneel OEM kopen

  Wilt u een goedkope en betrouwbare Windows 8.1 Pro OEM licentie kopen? Dan hoeft u niet verder te zoeken. SoftwareLicense4U heeft alle product sleutels die u nodig heeft, tegen de best mogelijke online prijs. Wij bieden alleen 100% originele en ongebruikte Windows licenties aan. U ontvangt uw licentie en digitale download binnen 5 minuten via email.

  MEER INFORMATIE

  Meer informatie
  SKU 8718836791529
  RAM 1 GB (32 bit) of 2 GB (64 bit)
  Harde schijf 16 GB (32 bit) of 20 GB (64 bit)
  Processor 1 GHz of sneller met ondersteuning voor PAE, NX en SSE2

  Andere suggesties…