Now 20% discount Code: 20%4U
Now 20% discount Code: 20%4U
 • Directe digitale levering

 • Enorme kortingen

 • Veilige bestelling en levering

 • 8400+ vertrouwde recensies

 • Echte licenties

 • Jarenlange ervaring

  WINDOWS SERVER 2016 ESSENTIALS

  Met een Windows Server 2016 Essentials licentie kunt u gebruik maken van veel van de nieuwste functionaliteiten binnen deze nieuwste Server iteratie van Microsoft. Ontdek snel alle functionaliteiten!

  69.99
  Categorie: SKU: 0889842166156

  Windows Server 2016 Essentials

  Windows Server 2016 Essentials biedt een flexibele en betaalbare serveroplossing voor gebruikers met maximaal 50 unieke apparaten en 25 unieke gebruikers. Deze nieuwste Windows Server iteratie van Microsoft bevat veel nieuwe functies. Daarnaast zijn er verschillende beveiligingsfunctionaliteiten toegevoegd en verbeterd. Met een Server 2016 Essentials licentie garandeert u dat data veilig blijft, of deze nu lokaal of in een cloud-gebaseerde opslag is opgeslagen. Dit maakt Server 2016 Essentials de perfecte softwareoplossing voor kleine bedrijven.

  Nieuwe functies van Server 2016 (Essentials)

  Microsoft brengt regelmatig updates uit voor deze nieuwste Windows Server iteratie. Ook Windows Server 2016 Essentials heeft veel interessante (nieuwe) features ten opzichte van de vorige versie:

  Toegang op afstand: Toegang tot bepaalde desktops of laptops buiten het gebouw met de geïntegreerde externe toegang.

  PowerShell 5.0: PowerShell 5.0 introduceert nieuwe cmdlets en modules voor remote beheer en scripting van servers, applicaties en clients. PowerShell 5.0 is achterwaarts compatibel.

  Windows Defender: Deze nieuwste antimalwaretoepassing van Microsoft wordt standaard geïnstalleerd. Windows Defender is de best mogelijke oplossing van Microsoft om malwarebedreigingen in realtime op te sporen en te neutraliseren.

  Windows Server containers: Windows Server-containers maken virtualisatie op besturingssysteemniveau mogelijk. Ze bieden net genoeg toegang tot het besturingssysteem, de bibliotheken en de onderliggende bronnen om toepassingen te hosten in een geïsoleerde gebruikersruimte.

  Active Directory Federatie Services: Nieuw in Active Directory Federation Services (ADFS) is de mogelijkheid om gebruikers te verifiëren die zijn opgeslagen in LDAP of in cloudgebaseerde providers.

  Systeemvereisten Server Essentials

  Microsoft heeft de volgende minimale systeemvereisten vastgesteld voor Microsoft Server 2016 Essentials:

  • Processor: 1,4 GHz (64-bit)
  • RAM: 512 MB
  • Harde schijf: 32 GB
  • Graphics: 1024 x 768 (Super VGA) of hogere resolutie
  • Netwerk: Gigabit Ethernet-adapter
  • Invoerapparaten: Toetsenbord en muis kunnen vereist zijn

  Alle 38 taalpakketten van Microsoft zijn beschikbaar voor Windows Server 2016 (Multilanguage).

  Koop een Server 2016 Essentials licentie

  Wilt u Windows Server 2016 gaan gebruiken in uw kleine bedrijf? Kijk dan snel naar de Server 2016 licenties van SoftwareLicense4U. Wij bieden 100% originele productsleutels aan tegen de laagst mogelijke prijs. U ontvangt uw productsleutel en digitale download binnen 5 minuten via e-mail.

  MEER INFORMATIE

  Meer informatie
  SKU0889842166156

  Andere suggesties…