Now 20% discount Code: 20%4U
Now 20% discount Code: 20%4U
 • Directe digitale levering

 • Enorme kortingen

 • Veilige bestelling en levering

 • 8400+ vertrouwde recensies

 • Echte licenties

 • Jarenlange ervaring

  MICROSOFT PROJECT 2013 PROFESSIONAL LICENTIE + DOWNLOAD

  Microsoft Project Professional 2013 helpt u eenvoudig projecten te plannen en samen te werken met anderen vanaf vrijwel elke locatie. Blijf georganiseerd en houd uw projecten op schema met het enige projectmanagementsysteem dat is ontworpen om naadloos samen te werken.

  U ontvangt een digitale download + softwarelicentie via e-mail

  53.68
  Categorie: SKU: 885370457087

  Met een Project Pro 2013 licentie wordt het eenvoudiger om projecten te plannen, nog beter samen te werken en relevante informatie te presenteren. Project 2013 komt met veel nieuwe functies in vergelijking met vorige edities.

  Nieuwe functies van Project 2013 Pro

  Project 2013 Professional bevat veel geavanceerde functies die het nog eenvoudiger maken om projecten op tijd en correct af te ronden. Met Project 2013 kunt u zich eenvoudig concentreren op wat belangrijk is dankzij een reeks nieuwe projectsjablonen en de verbeterde visuele ervaring. En met het verbeterde Project Overview-rapport is het nu heel eenvoudig om specifieke projectinformatie te bekijken en te communiceren.

  Snel aan de slag

  Sjablonen zijn een nuttige toevoeging voor veel projecten binnen Microsoft Project 2013. Deze iteratie van Microsoft bevat een uitgebreide bibliotheek met Project-sjablonen, zodat u elk project snel en efficiënt kunt starten. Bovendien maken sjablonen het gemakkelijker om u te concentreren op wat het belangrijkst is, zoals projecttaken, details of tijdlijnen.

  Gemakkelijk te presenteren gegevens

  De geïmplementeerde Timeline view, biedt uitstekende visualisatie tools en betere opties voor het ontwerpen, printen en presenteren van rapporten. Ook is een nieuw Taakpad geïntroduceerd dat projectmanagers ondersteunt bij het omgaan met grote en complexe planningen. Deze functie maakt het mogelijk om het pad voor een specifieke taak te zien, zoals Voorgangers, Gedreven Voorgangers, Opvolgers en Gedreven Opvolgers.

  Communiceren en samenwerken

  Gebruik veel van de nieuwe communicatiemogelijkheden om discussies te vergemakkelijken, informatie te delen en ervoor te zorgen dat projecten snel worden afgerond. Dankzij geïntegreerde tools zoals Lync, SharePoint en Exchange is het nu ook eenvoudiger om samen te werken en te communiceren binnen Project 2013 Professional.

  Systeemvereisten Project 2013 (Professional)

  Dit zijn de minimale systeemvereisten voor Project Professional 2013:

  • Processor: 1 GHz of sneller (x64-bit of x86-bit)
  • Geheugen: 1 GB (32-bit) of 2 GB (64-bit)
  • Harde schijf: 2 GB beschikbare ruimte op de harde schijf
  • Laat zien: Minimale schermresolutie 1024 x 576
  • Facultatief: Een werkende internetverbinding is noodzakelijk om gebruik te kunnen maken van alle online-functionaliteiten.

  Project 2013 Professional licenties kopen

  Wilt u snel aan de slag met Project 2013 Pro? Dan is een goedkope en betrouwbare productsleutel van SoftwareLicense4U alles wat u nodig heeft. Wij bieden alleen originele softwarelicenties die gegarandeerd 100% werken. Uw Project 2013 licentie en digitale download worden binnen 5 minuten via e-mail geleverd!

  MEER INFORMATIE

  Meer informatie
  SKU885370457087

  Andere suggesties…