Now 20% discount Code: 20%4U
Now 20% discount Code: 20%4U
 • Directe digitale levering

 • Enorme kortingen

 • Veilige bestelling en levering

 • 8400+ vertrouwde recensies

 • Echte licenties

 • Jarenlange ervaring

  VISIO PROFESSIONAL 2016

  Breng uw ideeën tot leven met Visio 2016 Professional. Maak eenvoudig geavanceerde diagrammen die gemakkelijk te delen zijn binnen een professionele omgeving.

  Alleen compatibel met Windows 7 of hoger

  49.99
  Categorie: SKU: 885370991246

  Vereenvoudig complexe informatie met de professionele en veelzijdige diagrammen van Visio Professional 2016. Deze iteratie van Microsoft kent vele verbeteringen ten opzichte van de vorige versie. Met een Visio 2016-licentie profiteert u van alle nieuwe functies, sjablonen en vormen. Ontdek snel wat Office Visio 2016 te bieden heeft voor uw organisatie of projecten.

  Snel en eenvoudig diagrammen maken

  Microsoft Visio is de meest gebruikte diagramoplossing ter wereld en heeft miljoenen gebruikers over de hele wereld. Met Visio 2016 krijgt u toegang tot gloednieuwe functies, sjablonen, stijlen en vormen die het eenvoudiger maken om ideeën om te zetten in professionele presentaties en diagrammen. Kies gewoon een van de startersdiagrammen, bewerk de tekst en begin binnen enkele seconden met het maken van een diagram. En met de nieuwe effecten en ontwerpen kunnen gebruikers het uiterlijk van een diagram met een paar klikken volledig veranderen.

  Werk aan schema's met uw team

  Verbeterd is de functionaliteit om vanaf bijna elk apparaat commentaar toe te voegen aan een diagram. Of het nu via Visio 2016 is of via een browser met behulp van Visio Services: gebruikers kunnen altijd toegang krijgen tot vormen en diagrammen waaraan ze werken. Ook de gebruikersinterface is intuïtiever en bevordert de synergie tussen teams. Bovendien kunt u met Visio 2016 alle wijzigingen documenteren met de notatie van uw voorkeur.

  Met Visio 2016 Professional kunt u diagrammen koppelen aan Excel-gegevens. Dit kan in slechts één eenvoudige stap. Maak eenvoudig een één-op-één match tussen waarden in een Excel-kolom, en de tekst voor elke vorm in het Visio-diagram. Meer informatie nodig over alle nieuwe functionaliteiten? Dan kun je altijd gebruikmaken van de nieuwe 'Tell Me'-ondersteuningstool om door meer dan 800 opdrachten in Visio 2016 te navigeren. Typ gewoon je vraag in alledaagse taal en vind snel de oplossing via de vervolgkeuzelijst.

  Systeemvereisten Visio 2016 Pro

  Dit zijn de minimale systeemvereisten om Microsoft Visio 2016 professional te installeren en te gebruiken:

  • Processor: 1 GHz of sneller (x86- of x64-bit)
  • Geheugen: 1GB (32-bit) of 2Gb (64-bit)
  • Harde schijf: Minimaal 3,0 GB beschikbare schijfruimte
  • Beeldscherm: 1280 x 800 schermresolutie
  • Graphics: Hardwareversnelling vereist een DirectX 10 grafische kaart
  • Andere: Een apparaat met aanraakfunctionaliteit is vereist om de multi-touch functies te gebruiken

  Koop betrouwbare Visio 2016 licenties

  Begin met het maken en delen van professionele diagrammen met gegevenskoppeling met een Visio 2016-licentie. SoftwareLicense4U biedt alleen 100% originele productsleutels aan. Bekijk snel onze laaggeprijsde software aanbiedingen en plaats eenvoudig uw bestelling. U ontvangt uw Microsoft Visio 2016 licentie en digitale download binnen 5 minuten via e-mail!

  MEER INFORMATIE

  Meer informatie
  SKU885370991246

  Andere suggesties…