Now 20% discount Code: 20%4U
Now 20% discount Code: 20%4U
 • Directe digitale levering

 • Enorme kortingen

 • Veilige bestelling en levering

 • 8400+ vertrouwde recensies

 • Echte licenties

 • Jarenlange ervaring

  WINDOWS 7 HOME PREMIUM

  Windows 7 Home Premium is de geavanceerde Windows 7-versie voor standaard thuisgebruikers. Windows 7 Home Premium heeft veel nieuwe functies die dit besturingssysteem veiliger, betrouwbaarder en gebruiksvriendelijker maken.

  Uw licentie + digitale download worden via e-mail geleverd.

  19.99
  Categorie: SKU: 8719214330170

  Windows 7 Home Premium heeft een nieuwe en verbeterde interface en wordt geleverd met veel geweldige functies voor standaardgebruikers. Deze verbeteringen maken Microsoft Windows 7 Home Premium het meest gebruiksvriendelijke besturingssysteem aller tijden. Met een originele en ongebruikte licentie van SoftwareLicense4U krijgt u snel en eenvoudig toegang tot alle gloednieuwe en verbeterde functionaliteiten.

  Nieuwe Windows 7-functies (Home Premium-editie)

  In totaal zijn er 6 verschillende versies van Windows 7. Voor normale gebruikers biedt Windows 7 Home Premium de beste prijs-kwaliteitverhouding. Deze iteratie van Microsoft biedt ondersteuning tot 16 GB RAM geheugen. Ook biedt het besturingssysteem ondersteuning voor maximaal 1 processor (CPU). Windows Home Premium is zowel beschikbaar in een 32-bits (x86) als een 64-bits (x64) versie. De 64-bits versie kan tot 256 processorkernen ondersteunen. Als gebruiker is het mogelijk gebruik te maken van veel van de meest recente functies van dit populairste besturingssysteem ter wereld.

  Windows 7 Home Premium: belangrijkste voordelen

  Een nuttige toevoeging aan Home Premium is de functie Back-up maken en herstellen. Hiermee is het mogelijk een back-up te maken van bestanden, mappen, bibliotheken of zelfs een volledige harde schijf. Gegevens kunnen worden opgeslagen op een lokale HDD of DVD met een Windows 7 Home Premium licentie. Maar ook veel dagelijkse functies zijn sterk verbeterd, zoals Touch-ondersteuning, Apparaatstappen, Virtuele bibliotheken in Verkenner, de opnieuw ontworpen Taakbalk en geoptimaliseerde spraakherkenning. Tot slot heeft Microsoft een compleet nieuw Security Center geïntroduceerd om uw persoonlijke gegevens te beschermen. Dit alles maakt Windows 7 Home Premium tot een van de veiligste, betrouwbaarste en snelste besturingssystemen ooit.

  Systeemvereisten Windows 7 Home Premium

  Hier zijn de systeemvereisten als u Windows 7 Home Premium (digitale download + licentie) wilt installeren en gebruiken:

  • Processor: 1 gigahertz (GHz) of snellere 32-bit of 64-bit processor
  • Geheugen: 1 GB (32-bit) of 2 GB (64-bit) RAM-geheugen
  • Harde schijf: Minimaal 16 GB (32-bit) of 20 GB (64-bit) ruimte op de harde schijf
  • Graphics: DirectX 9 GPU met WDDM 1.0 of recenter
  • Facultatief: Internettoegang is noodzakelijk voor het gebruik van online-functionaliteiten. Voor bepaalde spellen of toepassingen is mogelijk DirectX 10 vereist. Voor gebruik van aanraakfunctionaliteit is multi-touch hardware vereist.

  Let op: Standaard leveren wij de installatiebestanden Nederlands (Nederland), Engels (Verenigde Staten/Verenigd Koninkrijk) en Duits (Duitsland). Andere talen zijn op verzoek beschikbaar. De Windows 7 Home Premium licentie is niet aan een taal gebonden.

  Windows 7 Home Premium kopen

  Bent u klaar om alle geweldige functies van Windows 7 Home Premium te gaan gebruiken? Koop dan eenvoudig een goedkope en betrouwbare Windows 7 licentie bij SoftwareLicense4U. Wij bieden alleen 100% originele en ongebruikte product sleutels tegen de best mogelijke prijs.

  MEER INFORMATIE

  Meer informatie
  SKU 8719214330170
  RAM 1 GB RAM voor 32-bit en 2 GB RAM voor 64-bit
  Harde schijf 16 GB vrije schijfruimte voor 32-bit en 20 GB voor 64-bit
  Processor 1 GHz of sneller, 32 bits (x86) of 64 bits (x64) *

  Andere suggesties…