Now 20% discount Code: 20%4U
Now 20% discount Code: 20%4U
 • Directe digitale levering

 • Enorme kortingen

 • Veilige bestelling en levering

 • 8400+ vertrouwde recensies

 • Echte licenties

 • Jarenlange ervaring

  WINDOWS 7 PROFESSIONAL RETAIL LICENTIE

  Windows 7 verbetert de prestaties van uw pc. Windows 7 Professional Retail is sneller, veiliger en betrouwbaarder dan de vorige versies. Ontdek alle gloednieuwe functies.

  Dit is een digitaal product dat via e-mail wordt geleverd

  29.99
  Categorie: SKU: 0882224884921

  Windows 7 Professional is een van de meest gebruikte besturingssystemen ter wereld. En dat is niet zonder reden. Met een Windows 7 Pro licentie kunt u gebruik maken van vele state-of-the-art functionaliteiten die zijn inbegrepen. Bovendien maken alle nieuwe toevoegingen en verbeteringen dit een van de snelste, veiligste en betrouwbaarste Windows iteraties ooit.

  Meer geheugen en ondersteuning voor harde schijven

  Windows 7 Professional heeft de ondersteuning voor Dynamic Disks geïmplementeerd. Deze functie maakt software-implementatie voor RAID mogelijk. Hierdoor is het de perfecte toevoeging voor gebruikers die computers met meerdere harde schijven gebruiken. Bovendien is het mogelijk om meer RAM-geheugen te gebruiken wanneer u kiest voor een Windows 7 Professional-productsleutel. De Professional-versie ondersteunt tot 192 GB fysiek geheugen, in vergelijking met 16 GB RAM dat wordt ondersteund door de Home Premium-versie.

  Back-up- en veiligheidsfuncties

  Het Backup and Restore center werd geïntroduceerd in een vorige Windows versie, maar is nu volledig geoptimaliseerd. Nu hoeft u zich nooit meer zorgen te maken over het verlies van waardevolle gegevens of programma's, of u nu een thuis- of zakelijke gebruiker bent. U hebt altijd de mogelijkheid om een back-up te maken van bestanden, mappen en documenten op uw harde schijf.

  Een toevoeging die de beveiliging sterk verbetert is Encrypting File System. EFS stelt gebruikers in staat om bestanden of complete mappen te versleutelen, rechtstreeks vanuit Windows Verkenner. Onbevoegde gebruikers en/of programma's zullen nooit toegang krijgen tot deze documenten zonder de juiste sleutel.

  Functies voor bedrijven

  Veel nieuwe en verbeterde functies in Windows 7 Professional zijn vooral gericht op zakelijke gebruikers. Een moderne nieuwe functionaliteit is de Presentatiemodus. Deze optie maakt het mogelijk om energiebesparende en meldingsaspecten van uw normale desktopomgeving te wijzigen. U kunt nu uw schermbeveiliging instellen op 'uit' wanneer u een presentatie geeft.

  Een andere handige functie voor zakelijke gebruikers is Joining a Domain. Dankzij deze functionaliteit kunt u uw draagbare apparaat binnen enkele ogenblikken aansluiten op een groot bedrijfsnetwerk.

  Systeem Vereisten

  Dit zijn de minimale systeemvereisten wanneer u Windows 7 Professional wilt installeren en gebruiken:

  • Processor: 1 GHz of sneller (32-bit of x64-bit processor)
  • Geheugen: 1 GB RAM (32-bit) of 2 GB RAM (64-bit)
  • Harde schijf: 16 GB (32-bit) of 20 GB (64-bit)
  • Graphics: DirectX 9 met WDDM 1.0 of hoger stuurprogramma
  • Facultatief: Internettoegang is vereist om alle onlinefuncties te gebruiken.

  Goedkope Windows 7 Pro licenties

  Heeft u goedkope en betrouwbare Windows 7 Professional product sleutels nodig voor uw (kleine) organisatie? Zoek dan niet verder. SoftwareLicense4U biedt 100% licenties tegen de beste prijzen. Uw licentie wordt binnen 5 minuten via email geleverd.

  MEER INFORMATIE

  Meer informatie
  SKU 0882224884921

  Andere suggesties…