Now 20% discount Code: 20%4U
Now 20% discount Code: 20%4U
 • Directe digitale levering

 • Enorme kortingen

 • Veilige bestelling en levering

 • 8400+ vertrouwde recensies

 • Echte licenties

 • Jarenlange ervaring

  WINDOWS 8.1 PROFESSIONAL RETAIL LICENTIE

  Windows 8.1 Pro is gericht op liefhebbers en zakelijke gebruikers. Deze Windows 8.1 Professional Retail License is beschikbaar als 32/64 bit downloadversie.

  U ontvangt de productsleutel + digitale download via e-mail.

  29.99
  Categorie: SKU: 0885370652475

  Windows 8.1 Professional Retail is bedoeld voor kleine en middelgrote bedrijven. Windows 8 heeft alle bekende en nuttige functies van de vorige Windows-versies. Maar Windows 8.1 Pro bevat ook veel nieuwe en verbeterde functies. Windows 8.1 is geoptimaliseerd voor aanraakschermen. Dit alles maakt deze Windows iteratie tot een van de beste versies ooit.

  Nieuwe Windows 8-functies

  Windows 8.1 Pro is vergelijkbaar met Windows 8, maar komt met verschillende verbeteringen. Windows 8.1 introduceert het gebruiksvriendelijke Tegels-ontwerp. Hierdoor is het perfect te gebruiken met touchscreens. Met Tiles heeft u altijd een duidelijk overzicht van uw documenten, applicaties en bestanden. Tiles maken deze documenten ook snel en gemakkelijk te openen.

  Ook is het Encrypted File System (EFS) toegevoegd, dat het mogelijk maakt om al uw bestanden en gegevens op uw harde schijf te versleutelen. Dit maakt het onmogelijk voor onbevoegde gebruikers om deze bestanden te openen zonder de juiste encryptiesleutel.

  Windows 8 Pro: uitstekende bescherming

  Binnen Windows 8 Pro Retail wordt Windows Defender automatisch geïnstalleerd. Deze nieuwe antivirustoepassing van Microsoft beschermt uw computer of laptop op de meest efficiënte manier tegen online bedreigingen. Deze antispyware-app wordt standaard meegeleverd wanneer u een productsleutel koopt bij SoftwareLicense4U.

  Wilt u nieuwe toepassingen installeren op uw Windows 8-machine? Dankzij de verbeterde Windows Store was het nog nooit zo eenvoudig om een nieuwe app te vinden die aan al uw eisen voldoet. Of u nu een nieuw spel of een kantoorapp nodig hebt, u vindt ze gewoon in de Windows Store.

  Verbeterd Windows ontwerp

  Ook de interface en het ontwerp van veel elementen zijn verbeterd in Windows 8.1 Professional. U kunt het nieuwe uiterlijk van Tegels gebruiken, of Windows handmatig het bekende 'standaard' uiterlijk geven via de instellingen.

  Andere nuttige nieuwe en verbeterde functies die u krijgt met een Windows 8 Pro-licentie zijn Remote Desktop-verbindingen, Windows Server-domein, Hyper-V en opstarten met virtuele harde schijven, Groepsbeleid, evenals BitLocker en BitLocker To Go

  Systeemeisen

  Dit zijn de minimale systeemvereisten voor Windows 8.1 Professional Retail:

  • Processor: 1 GHz CPU
  • Geheugen: 1 GB (32-bit) of 2 GB (64-bit)
  • Harde schijf: 16 GB (32-bit) of 32 GB (64-bit)
  • Graphics: DirectX 9 grafisch apparaat met WDDM stuurprogramma
  • Facultatief: Een werkende internetverbinding is vereist om alle online functies te gebruiken

  Om gebruik te kunnen maken van aanraakfunctionaliteit, hebt u een tablet of monitor nodig die multitouch ondersteunt.

  Windows 8.1 goedkoop en betrouwbaar kopen

  Heeft u een goedkope en betrouwbare Windows 8.1 Professional licentie nodig? Dan hoeft u niet verder te zoeken. SoftwareLicense4U biedt alleen 100% originele en betrouwbare productsleutels aan. U ontvangt uw Windows 8.1 licentie binnen 5 minuten via e-mail. Dankzij onze snelle en betrouwbare service, kunt u binnen enkele minuten aan de slag met dit moderne besturingssysteem.

  MEER INFORMATIE

  Meer informatie
  SKU 0885370652475

  Andere suggesties…