• Software direct downloaden
  • Binnen 5 minuten in uw mail, 24/7
  • Originele softwarelicenties
Helpdesk

033 311 786

Windows Server 2012 R2 Standard

€ 94,95

Windows Server 2012 R2 vormt de kern van het Microsoft Cloud OS en biedt de ervaring van Microsoft in het leveren van grootschalige cloudservices in uw infrastructuur. Met nieuwe functies in virtualisatie, beheer, opslag, netwerken, Virtual Desktop Infrastructure, toegangs- en gegevensbeveiliging, het web- en toepassingsplatform, en meer

Unique Selling Points (product view)
  • Software direct downloaden
  • Originele en nieuwe softwarelicenties
  • Binnen 5 minuten in uw mail, 24/7

GERELATEERDE PRODUCTEN

Details

Ondernemingsniveau

U kunt prestaties verbeteren en capaciteit efficienter schalen om de grootste werkvolumes uit te voeren terwijl robuuste herstelopties bescherming bieden tegen storingen.

 

Eenvoudig en goedkoop

U kunt opslag- en netwerkvoorzieningen voor meerdere tenants leveren op voordelige standaard hardware

 

Toepassingsgericht

Dankzij uitgebreide ondersteuning voor open frameworks kunt u nog flexibeler toepassingen en websites bouwen, implementeren en schalen door de mogelijkheid toepassingen uit te wisselen tussen omgevingen op locatie, en openbare clouds en clouds van serviceproviders.

 

Gebruikersgericht

U kunt een virtuele-bureaubladinfrastructuur implementeren en opslagkosten aanzienlijk terugdringen met een scala aan opslagopties en VHD-ontdubbeling.

 

Microsoft Windows Server 2012 R2 Standard. Windows Server 2012 R2 vormt de kern van het Microsoft Cloud OS en biedt de ervaring van Microsoft in het leveren van grootschalige cloudservices in uw infrastructuur met nieuwe functies en uitbreidingen in virtualisatie, beheer, opslag, netwerken, Virtual Desktop Infrastructure, toegangs- en gegevensbeveiliging, het web- en toepassingsplatform, en meer.

 

Voordelen

Met Windows Server 2012 R2 kunt u uw belangrijkste werkvolumes uitvoeren met robuuste herstelopties. U profiteert snel van optimale waarde dankzij een uitgebreid aanbod, voordelige, hoogwaardige opslagopties en vereenvoudigde levering van IT-services voor meerdere tenants. U kunt toepassingen op locatie en in de cloud bouwen, implementeren, besturen en bewaken. Geef gebruikers meer mogelijkheden met beveiligde toegang tot bedrijfsbronnen op elk gewenst apparaat.

Meer informatie

Meer informatie
SKU885370659924

Reviews

Schrijf je eigen review
Je reviewed:Windows Server 2012 R2 Standard
Jouw rating