Now 20% discount Code: 20%4U
Now 20% discount Code: 20%4U
 • Directe digitale levering

 • Enorme kortingen

 • Veilige bestelling en levering

 • 8400+ vertrouwde recensies

 • Echte licenties

 • Jarenlange ervaring

  WINDOWS SERVER DATACENTER 2019

  Windows Server 2019 Datacenter komt met veel nieuwe functionaliteiten in vergelijking met de vorige versie. Server 2019 Datacenter brengt veel updates op vier belangrijke thema's: Hybrid Cloud, Security, Application Platform en HCI.

  U ontvangt uw 100% originele licentie + digitale download via e-mail.

  149.99
  Categorie: SKU: 0889842424645

  Windows Server Datacenter (versie 2019) brengt veel gloednieuwe functies op tafel. Deze nieuwe en verbeterde functionaliteiten maken dit de beste Server iteratie ooit. Met een goedkope en officiële licentie van SoftwareLicense4U krijgt u snel toegang tot al deze geïmplementeerde vernieuwingen.

  Server 2019 Datacenter licentie

  Voor bedrijven met fysieke of minimaal gevirtualiseerde omgevingen is Server 2019 Datacenter de perfecte oplossing. Deze iteratie van Microsoft ondersteunt tot 24 TB RAM. Verder kunnen onbeperkt virtuele machines worden gebruikt als virtualisatiegasten, plus op Hyper-V-host per softwarelicentie. DLNA-codecs en streaming van webmedia is mogelijk, als Windows Server 2019 Datacenter wordt geïnstalleerd met Desktop Experience.

  Server 2019 Datacenter: verbeteringen

  Op vier verschillende gebieden heeft Microsoft key-verbeteringen doorgevoerd in Server 2019 Datacenter: Hybrid Cloud, Security, Application Platform en HCI.

  Met een licentie van Server Datacenter 2019 kunt u gebruikmaken van de nieuw geïmplementeerde Server Core App Compatibilty feature on Demand (FOD). Deze feasture is beschikbaar op een aparte ISO en kan worden toegevoegd aan Windows Server Core installaties en image alleen met behulp van DISM. Dankzij deze functionaliteit wordt de app compatibiliteit van de Windows Server Core installatie aanzienlijk verbeterd.

  Om de beveiliging van het besturingssysteem te verbeteren, zijn Windows Defender Advanced Threat Protection (ATP) en Windows Defender ATP exploit guard toegevoegd. Deze functies leggen aanvallen op geheugen- en kernelniveau bloot, vergrendelen bedreigingen en blokkeren gedragingen die vaak in malware-aanvallen worden gebruikt.

  Met een Server 2019 Datacenter-licentie is het ook mogelijk om Windows- en Linux-gebaseerde containers op dezelfde containers host te draaien, met behulp van dezelfde docker daemon. Dit biedt meer flexibiliteit aan applicatieontwikkelaars binnen de organisatie.

  Systeemvereisten (Server 2019 Datacenter)

  Dit zijn de systeemvereisten voor Windows Server 2019 (Datacenter-versie):

  • Processor: 1,4 GHz 64-bit CPU
  • RAM: minimaal 512 MB. ECC-type of soortgelijke technologie, voor fysieke hostimplementaties.
  • Harde schijf (beschikbare ruimte): minimaal 32 GB aan
  • Netwerkadapter: Ethernetadapter die ten minste gigabit doorvoer kan verwerken. Voldoet aan PCIE-E.
  • Andere vereisten: DVD-station (als u het OS wilt installeren vanaf DVD-media)

  Koop Server 2019 Datacenter goedkoop en betrouwbaar

  Heeft uw organisatie een Server 2019 Datacenter productsleutel nodig? Kies dan eenvoudig voor de goedkope en betrouwbare softwarelicenties van SoftwareLicense4U. Wij bieden alleen 100% originele licenties aan tegen de best mogelijke prijs. En het mooiste van dit alles? U ontvangt zowel uw productsleutel, als uw digitale download, binnen 5 minuten via e-mail!

  MEER INFORMATIE

  Meer informatie
  SKU 0889842424645

  Andere suggesties…