Now 20% discount Code: 20%4U
Now 20% discount Code: 20%4U
 • Directe digitale levering

 • Enorme kortingen

 • Veilige bestelling en levering

 • 8400+ vertrouwde recensies

 • Echte licenties

 • Jarenlange ervaring

  WINDOWS SERVER ESSENTIALS 2019

  Windows Server Essentials biedt een flexibele, betaalbare en gebruiksvriendelijke serveroplossing voor kleine bedrijven met maximaal 25 gebruikers en 50 apparaten. Windows Server Essentials is een ideale eerste server en kan ook worden gebruikt als primaire server in een multi-serveromgeving voor kleine bedrijven.

  Uw licentie en digitale download worden via e-mail geleverd.

  79.99
  Categorie: SKU: 0889842424454

  Voor kleine bedrijven met maximaal 25 gebruikers en 50 apparaten is Windows Server Essentials de perfecte oplossing. Windows Server Essentials kan ook worden gebruikt als de primaire server in een multi-serveromgeving voor kleine bedrijven. Windows Server 2019 Essentials biedt een breed scala aan nieuwe en verbeterde functies en mogelijkheden voor Windows Server Essentials, waardoor kleine bedrijven productiever kunnen zijn.

  Windows Server 2019: Essentials versie

  Microsoft biedt veel van dezelfde functionaliteiten als de 2016-versie. Er worden echter ook veel nieuwe toevoegingen en verbeteringen toegevoegd. Kleine bedrijven die de vorige versie al gebruiken, zouden bekend moeten zijn met de lay-out, de functionaliteiten, de licenties en de technische kenmerken. Maar kunnen nu ook gebruik maken van veel van de gloednieuwe functies.

  Verbeterde en nieuwe functies Server 2019 Essentials

  De eerste functie die terugkeert van vorige versies is Storage Migration Services. Met deze service kunt u beginnen met het inventariseren en verplaatsen van oude server instellingen naar een nieuwe doelserver. Andere functionaliteiten die perfect functioneren in deze Server-editie zijn Gebruikers en Groepen, Back-ups, BrancheCache en Media delen. Ook bieden veel Windows Server Essentials integraties met gehoste diensten en apps.

  Nieuw is de feature genaamd AAD connect (Azure Active Directory). Deze functie maakt het mogelijk om Azure Active Directory te installeren en te implementeren in Windows Server Essential 2019.

  Systeemvereisten:

  Dit zijn de minimale systeemvereisten om Windows Server 2019 Essentials te installeren en te gebruiken:

  • Processor: 1,4 GHz 64-bit EMT64- of AMD64-processor vereist. De processor moet LAHF/SAHF, CMPXCHG16b, en PrefetchWNeeds ondersteunen.
  • Schijfruimte: 96 GB (driemaal de RAM-grootte beperkt tot 32 GB)
  • Schijfcontroleur: PCI Express-compatibele schijfcontroller
  • RAM: 512 MB ECC ondersteunde geheugenmodules. 800 MB voor VM-installaties.
  • Netwerk: Gigabit Ethernet adapter met 1 Gbps doorvoer. PCI Express-conform.
  • Facultatieve vereisten: Trusted Platform Module. Ondersteuning van op UEFI 2.3.1c gebaseerde systemen en firmware.

  Beschikbare talen: Chinees (Vereenvoudigd), Tsjechisch, Nederlands (Nederland), Engels, Frans, Hongaars, Italiaans, Japans, Koreaans, Pools, Portugees (Brazilië), Portugees (Portugal), Russisch, Spaans, Zweeds (Zweden), Turks

  Windows Server Essentials ondersteunt 25 gebruikers (50 apparaten) met CAL's inbegrepen.

  Koop een Server Essential 2019 productsleutel

  Heeft uw kleine bedrijf een softwarelicentie nodig voor Windows Server 2019 Essential? Zoek dan niet verder. SoftwareLicense4U heeft alles wat u nodig heeft, tegen de beste (online) prijs. U ontvangt uw 100% originele productsleutel binnen 5 minuten via e-mail.

  MEER INFORMATIE

  Meer informatie
  SKU0889842424454

  Andere suggesties…