Now 20% discount Code: 20%4U
Now 20% discount Code: 20%4U
 • Directe digitale levering

 • Enorme kortingen

 • Veilige bestelling en levering

 • 8400+ vertrouwde recensies

 • Echte licenties

 • Jarenlange ervaring

  OFFICE 2019 HOME EN BUSINESS MAC

  Office 2019 Home en Business is onmisbaar op elke Mac. Microsoft Office 2019 (Mac) bevat alle programma's die je nodig hebt, zoals Word, Excel, PowerPoint en Outlook. Ga snel aan de slag met de nieuwste functies.

  MacOS-versie: Office 2019 voor Mac wordt ondersteund in de twee meest recente versies van macOS. Wanneer er een nieuwe versie van macOS uitkomt, is de vereiste voor het besturingssysteem de twee meest recente versies op dat moment: de nieuwe versie van macOS en de vorige versie.

  7999.00

  3 op voorraad

  Categorie: SKU: 0889842336863

  Office 2019 Thuis en zakelijk (Mac)

  Microsoft Office 2019 voor Thuisgebruik en Zakelijk is de upgrade voor elke Mac-gebruiker die het nieuwste Microsoft Office-pakket wil gebruiken. Met een Office 2019 Home en Business licentie ontvangt u alle applicaties die u nodig heeft. De Office 2019 (Mac) productsleutel is eenvoudig te installeren op 1 Mac en daarna onbeperkt te gebruiken: de perfecte en goedkope oplossing als u geen jaarabonnement wilt.

  Microsoft Office 2019 Home and Business (Mac) bevat de volgende programma's:

  •          Word voor Mac
  •          Excel voor Mac
  •          PowerPoint voor Mac
  •          Outlook voor Mac

  Nieuwe functionaliteiten van Office 2019 (Mac)

  Office 2019 Home and Business voor de Mac is een zogenaamde 'eenmalige release' die tijdens de release wordt geleverd met de nieuwste functionaliteiten. Office 2019 krijgt geen upgrades (in vergelijking met het op abonnementen gebaseerde office 365). Wel kunt u gebruikmaken van talloze nieuwe functies die standaard worden meegeleverd:

  Outlook 2019 (Mac)

  Nieuw in Outlook zijn de zogenaamde '@-mentions'. Hiermee kun je mensen laten weten dat ze bijvoorbeeld een bepaalde taak moeten uitvoeren. Outlook bevat ook een 'Priority Inbox'. Binnen deze inbox wordt automatisch bepaald welke berichten prioriteit hebben of niet.

  Word 2019 (Mac)

  Er is een modern, donker thema toegevoegd aan Word 2019 (Mac). U kunt ook aan de slag met 'Read Aloud', de nieuwe voorleesfunctie in Word. Deze functie zet tekst eenvoudig om in spraak, zodat u meerdere taken tegelijk kunt uitvoeren. Met de nieuwe Focusmodus verwijdert u onnodige taakbalken en concentreert u zich op de belangrijkste elementen van uw document.

  Excel 2019 (Mac)

  In Excel 2019 voor Mac zijn tal van nieuwe formules, diagrammen en grafieken toegevoegd. Bovendien zijn bestaande formules nu nog eenvoudiger toe te passen. Het ontwikkelen, visualiseren en presenteren van gegevens is nog nooit zo eenvoudig geweest!

  PowerPoint 2019 (Mac)

  Het maken, ontwerpen en presenteren van professionele gegevens is eenvoudiger geworden binnen PowerPoint dankzij de nieuwe zoomfunctie. Krijg snel een overzicht van alle dia's en schakel eenvoudig over naar de correctiedia. Met behulp van de Morph-functie zijn de overgangseffecten sterk verbeterd en geprofessionaliseerd.

  Systeemeisen

  Office 2019 voor Thuisgebruik en Zakelijk wordt ondersteund op de twee meest recente versies van MacOS. Wanneer MacOS wordt bijgewerkt, werkt Office 2019 op de twee meest recente versies: de nieuwste versie van MacOS en de vorige versie.

  Beschikbare talen

  Office 2019 voor Mac is beschikbaar in 102 verschillende talen, waaronder populaire talen als Nederland, Engels, Spaans, Italiaans en Duits.

  Goedkope en snelle levering

  Ga snel aan de slag met de nieuwste versie van Office 2019 Business en Home voor Mac. Koop de betaalbare Office 2019 (Mac) productsleutels van SoftwareLicense4U! Al onze licenties zijn 100% origineel en worden binnen 5 minuten via e-mail geleverd. Hierdoor kunt u snel en betrouwbaar werken met de nieuwste Office 2019 voor Macs.

  MEER INFORMATIE

  Meer informatie
  SKU0889842336863

  Andere suggesties…