Now 20% discount Code: 20%4U
Now 20% discount Code: 20%4U
 • Directe digitale levering

 • Enorme kortingen

 • Veilige bestelling en levering

 • 8400+ vertrouwde recensies

 • Echte licenties

 • Jarenlange ervaring

  WINDOWS SERVER 2012 R2 DATACENTER

  Windows Server 2012 R2 is de kern van het Microsoft Cloud OS en biedt de ervaring van Microsoft in het leveren van grootschalige cloudservices in uw infrastructuur. Met nieuwe functies voor virtualisatie, beheer, opslag, netwerken, Virtual Desktop Infrastructure, en meer

  U ontvangt de productsleutel + digitale download via e-mail.

  129.99
  Categorie: SKU: 0885370660364

  Server 2012 R2 Datacenter

  Windows Server 2012 is de kern van het Microsoft Cloud OS. Met Windows Server R2 kunt u uw belangrijkste werkvolumes tunen met vele recovery functionaliteiten. Als gebruiker profiteert u van het brede aanbod, goedkope high-performance storageopties en IT-diensten voor meerdere tenants. Bouw eenvoudig applicaties op locatie of in de cloud. Server 2012 R2 bevat gloednieuwe tools om deze apps te implementeren, beheren en monitoren.

  Windows Server 2012 R2-functies

  Deze versie brengt vele opwindende functies die de functionaliteit van het besturingssysteem sterk verbeteren. Deze functionaliteiten zullen een positieve invloed hebben op uw dagelijkse werkzaamheden en hebben vaak een out-of-the-box functionaliteit. Met een Server 2012 licentie krijgt u toegang tot de volgende nieuwe mogelijkheden:

  Werkmappen: Met Work Folders profiteert u van een volledig functionele, veilige dienst voor bestandsreplicatie. Work Folders bewaart kopieën van bestanden op zowel de server als de client, en voert synchronisatieoperaties uit telkens wanneer een verbinding tot stand wordt gebracht.

  Gezondheidsrapport: Een handig rapportage hulpmiddel is Gezondheidsrapport dat standaard is geïntegreerd. Met deze nieuwe functie kunt u de gezondheidsrapporten van het systeem aanpassen om de items weer te geven die u wilt controleren.

  Web toegang op afstand: Web Access op afstand heeft een grondige opknapbeurt gekregen. Deze optie is nu geoptimaliseerd voor aanraakapparaten en is verbeterd met uitgebreide HTML5-ondersteuning.

  Opslag Tiering: Met Storage Tiering hebben gebruikers de mogelijkheid om dynamisch stukjes data te verplaatsen tussen verschillende opslagklassen, zoals SSD's en harde schijven. Dit is de allereerste keer dat gebruikers dit kunnen doen op het niveau van het besturingssysteem. Server 2012 R2 gebruikt een algoritme om te bepalen welke brokken gegevens de meeste activiteit vertonen en verplaatst de belangrijkste gegevens automatisch naar de snellere tier.

  Write Back Cache: Met de optie Write Back Cache wordt een hoeveelheid fysiek geheugen opzijgezet om als schrijfcache te worden gebruikt om de positieve en negatieve effecten van I/O tijdens schrijfintensieve bewerkingen af te vlakken.

  Parallelle heropbouw: Windows Server 2012 R2 heeft de functionaliteit om een parallelle herbouw van een defecte Storage Spaces-schijf uit te voeren. Dit verkort de tijd die nodig is om een schijf opnieuw op te bouwen aanzienlijk.

  Kom op: Met deze functie kunnen gebruikers persoonlijke apparaten registreren bij Active Directory. Vervolgens kunt u authenticatie op basis van certificering en eenmalige aanmelding voor bedrijfsapps en -gegevens verkrijgen.

  Systeemvereisten (minimum)

  • Processor: 1,4 GHz (64-bit)
  • RAM: 512 MB
  • Harde schijf: 32 GB
  • Graphics: 800 x 600 (Super VGA) of hogere resolutie
  • Netwerk: Gigabit Ethernet-adapter
  • Invoerapparaten: Toetsenbord en muis kunnen vereist zijn

  Koop een goedkope Server 2012 licentie

  Wilt u alle nieuwe functies van Server R2 Datacenter gaan gebruiken binnen uw Datacenter binnen uw organisatie? Dan zijn de Microsoft Server 2012 R2 product sleutels alles wat u nodig heeft. Wij bieden alleen 100% originele software licenties aan tegen de best mogelijke prijs. Uw product key en digitale download worden binnen 5 minuten via e-mail geleverd.

  MEER INFORMATIE

  Meer informatie
  SKU0885370660364

  Andere suggesties…